انیمیشن تبلیغاتی

سفارش ساخت انیمیشن تبلیغاتی به اندام

 

 

 

کاری از گروه تیزر و انیمیشن توتکا

انیمیشن تبلیغاتی چیست؟

انیمیشن یا پویانمایی به معنای ایجاد یک پروسه داستانی یا تبلیغاتی و یا سینمایی توسط المانهای گرافیکی ، با توجه به کاراکترها، داستان، صحنه پردازی و مهمتر از همه ایجاد تخیل است. در انیمیشن اهمیت زیادی برای ایجاد کاراکترها و جان بخشیدن به آنها قائل هستیم. در انیمیشن صحنه پردازی و روایت قصه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

واژه انیمیشن تبلیغاتی هنوز بعد از سالهای متعددی روی زبان مردم جاری است .خیلیها هنوز با واژه هایی مثل موشن گرافیک آشنا نیستند.به همین خاطر ما این مقاله کوتاه رو نوشتیم تا شباهتها و فرق های انیمیشن و موشن گرافیک که واژه متداولتری است بررسی گردد.در زیر به برخی ازین موارد اشاره میگردد .

شباهت موشن گرافیک و انیمیشن

هر دو نوع انیمیشن و موشن گرافیک تعریف مشترکی دارند و همانطور که از نام آنها مشخص است حاصل به حرکت در آمدن المانهای تصویری هستند.در ساخت هر دو از تصویر سازی و المان سازی تصویری استفاده شده است .فضای هر دو به اصطلاح عام ، کارتونی است.هر دو سبک هم جالب توجه و مورد استقبال مخاطبین از نظر جاذبه های بصری هستند

تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک

انیمیشن دارای جنبه داستانی قوی است و غالبا محتوای خود را از طریق داستان به بیننده منتقل می کند اما موشن گرافیک بیشتر با تکیه بر تصویر و عناصر بصری از جمله فرم، رنگ، بافت و ترکیب بندی و حرکت ، محتوای خود را ارائه می دهد. اگرچه استفاده از عناصر بصری، موسیقی، صدا و حرکت ، وجه مشترک انیمیشن و موشن گرافیک هستند اما خصوصیت روایت داستانی معمولا در انیمیشن غالب است.

  موشن گرافیک غالبا تصویر محور بوده اما انیمیشن بیشتر شخصیت محور است.

انیمیشن معمولا به جنبه های خاص و عمیقتر داستانی، روانی، احساسی و فلسفی شخصیت ها و پرسوناژ ها می پردازد اما موشن گرافیک بیشتر به جنبه های سمبولیک، نشانه شناسی ، شرح رویداد و فرایندها می پردازد. از این رو کاربرد موشن گرافیک بیشتر در  صنعت تبلیغات و برندینگ بوده و انیمیشن بیشتردر صنعت سرگرمی و سینماکاربرد دارد.

غالب ارائه انیمیشن بیشتر به سینمای داستانی نزدیک است. غالب هایی چون سریال تلویزیونی، فیلم سینمایی، انیمیشن های کوتاه داستانی و … اما غالب ارائه موشن گرافیک بیشتر به تیزرهای تبلیغاتی، تیتراژ و عنوان بندی، کلیپ های آموزشی و… نزدیک است.

انیمیشنها بیشتربا تکنیک تدوین تداومی تدوین می شوند که برای روایت داستانی مناسب تر است. اما آثار موشن گرافیک بیشتر با تکنیک غیر تداومی و غیر خطی که فاقد تداوم زمانی و مکانی رویدادهاست و بیشتر به ارائه محتوا تکیه می کند تا روایتی دارای توالی رویداد ها.

(بازدید کل ۳,۷۵۵ , ۱ بازدید امروز)