شرح پروژه

تیزر نمایشگاه

تیزر نمایشگاهی به سفارش شرکت رای دانا برای پخش در تلویزیون داخلی نمایشگاه تهران و فضای مجازی ساخته شد و در دو ورژن تهیه و تحویل مشتری گردید .

.

کاری از گروه تیزر و انیمیشن توتکا

شرح تیزر نمایشگاه

تیزر نمایشگاهی شرکت رای دانا سیستم تهران در آذر ماه ارجاع شد و در بازه رمانی بسیار کوتاهی طراحی و ساخته شد که شامل ساخت کاراکتر تبلیغاتی ، ساخت محیط ، انیمیت و کامپوزیت بود که کل این پروسه در ۳۰ روز انجام شد . بخش گرافیک تیزر تبلیغاتی بهداشتی شرکت رای دانا در محیط نرم افزار cinema4D طراحی و اجرا شد .

مراحل ساخت تیزر نمایشگاهی چیست ؟

تیزر نمایشگاهی از توع رئال ترکیبی  است . برای تولید این گونه کارها ابتدا فیلمبرداری پروژه توسط گروه مربوطه انجام میشود و سپس مدلسازی های لازم در بخش گرافیک ، موازی با این بخش انجام میشود . در نهایت ادیتور پروژه ، خروجی نهایی را مطابق نظر کارگردان ، ادیت و آماده میکند .

تیزر نمایشگاه چگونه به برندسازی اپلیکیشن کمک می‌کند؟

 استراتژی بازاریابی محتوایی می‌تواند شامل شکل‌های مختلف محتوا از قبیل ویدیو ، متن، اینفوگرافیک، E-book و… باشد. بااین‌حال شکی نیست که هر روز مخاطبین بیش‌تری به تماشای ویدئو متمایل میشوند زیرا ویدئو یکی از جداب ترین و موثرترین ابزارها برای انتقال اطلاعات است. ویژگی‌های منحصربه‌فرد موشن گرافیک، آن را به ابزاری مناسب جهت انتقال پیام تبلیغاتی شرکتها و موسسات به مخاطبان تبدیل می‌نماید.

مهم ترین فواید تیزر نمایشگاه چیست ؟

تحریک احساس مخاطب

یک موشن گرافیک اختصاصی با کیفیت ، نه‌تنها توجه مخاطب را جذب می‌کند ، بلکه می‌تواند با احساسات فرد و ناخود آگاه او ارتباط برقرار کند. موشن گرافیک امکانات زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهد تا بتوانید احساس مد نظرتان را به مخاطب منتقل کنید. موسیقی تأثیرگذار، صدای تاثیر گذار گوینده و جلوه های تصویری با هم می‌توانند به شما یاری دهند تا پیام موثر تری انتقال بدهید.

انتقال سریع اطلاعات

ارتباط visual بسیار مؤثر است زیرا این نوع ارتباط را مغز سریعتر و ساده تر پردازش میکند. در حقیقت پردازش اطلاعات بصری تقریباً بلافاصله (حدود ۱۳m.s) اتفاق می‌افتد. به همین دلیل پردازش چیزهایی که “می‌بینیم” برای ما ساده تر است. نمونه موشن گرافیک کمک می‌کند تا اطلاعات پیچیده تربه بخش‌های ساده‌تر شکسته شده و پیام مطلوب به‌سادگی و وضوح منتقل شود. از این ویژگی می‌توان در تولید ویدیوهای آموزشی، نمایش فعالیتهای ترتیبی پشت سر هم و نمایش پروسه های پیچیده و مفاهیم انتزاعی استفاده کرد.

راحتی کاربر در دریافت پیام

کاربران شبکه های مجازی و صفحات وب، سایتهای زیادی را به تماشای ویدئو اختصاص می‌دهند. با وجود ویدئو لازم نیست مخاطبان، انرژی زیادی را صرف خواندن متن و جستجو و استخراج اطلاعات نمایند. کافی است روی دکمه پخش کلیک کنند و اطلاعات موردنظرشان را به آسانی دریافت کنند.

ارائه اطلاعات بسیار در مدت زمان کم

طول اغلب تیزرهای موشن گرافیک بین ۳۰ ثانیه تا ۳ دقیقه است. هنگامی‌که الزامی است یک تأثیر فوری بر مخاطب داشته باشید سفارش نمونه موشن گرافیک به‌شدت مفیدو موثر است. تحقیقات نشان داده که به‌خصوص در شبکه‌های اجتماعی، حتی تماشای یک ویدئو ۱۰ ثانیه‌ای از یک برند می‌تواند به افزایش آگاهی مخاطبان از آن برند کمک کند. موشن گرافیک می‌تواند پیام یک مقاله ۱۵۰۰ کلمه‌ای را در یک دقیقه منتقل کند و یک فرآیند پیچیده را در ۳۰ ثانیه توضیح دهد.

در آخر باید به این مطلب مهم اشاره کرد که موشن گرافیک تنها محدود به حرکت دادن متن و عناصر بصری نیست ،بلکه آمیزه‌ای از هنر، تخصص و خلاقیت است. موشن گرافیک اختصاصی برای دستیابی به ابزاری مدرن و قدرتمند است که به‌خوبی می‌تواند ما را به سلایق و احساسات مخاطبینمون پیوند دهد.

نرم افزارهای ساخت تیزر نمایشگاه:

Adobe After Effects

• Apple Quartz Composer

•Autodesk Combustion

Various VJ Programs

Max/MSP

• Smith Micro Software Anime Studio

Adobe Flash

پلاگین های افترافکت مورد استفاده برای ساخت موشن گرافیک اختصاصی:

Red Giant Software

• Magic Bullet

برنامه های تری دی که به کمک آنها میتوان موشن گرافیک ساخت:

NewTek Lightwave

• The Blender Foundation Blender software

• e-on Vue Infinite

• Maxon Cinema 4D

• Softimage XSI

• Autodesk 3d studio max

Autodesk Maya

تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک

انیمیشن دارای جنبه داستانی قوی است و غالبا محتوای خود را از طریق داستان به بیننده منتقل می کند اما نمونه موشن گرافیک بیشتر با تکیه بر تصویر و عناصر بصری از جمله فرم، رنگ، بافت و ترکیب بندی و حرکت ، محتوای خود را ارائه می دهد. اگرچه استفاده از عناصر بصری، موسیقی، صدا و حرکت ، وجه مشترک انیمیشن و موشن گرافیک هستند اما خصوصیت روایت داستانی معمولا در انیمیشن غالب است.

نمونه موشن گرافیک غالبا تصویر محور بوده اما انیمیشن بیشتر شخصیت محور است.

انیمیشن معمولا به جنبه های خاص و عمیقتر داستانی، روانی، احساسی و فلسفی شخصیت ها و پرسوناژ ها می پردازد اما موشن گرافیک بیشتر به جنبه های سمبولیک، نشانه شناسی ، شرح رویداد و فرایندها می پردازد. از این رو کاربرد موشن گرافیک بیشتر در  صنعت تبلیغات و برندینگ بوده و انیمیشن بیشتردر صنعت سرگرمی و سینماکاربرد دارد.

غالب ارائه انیمیشن بیشتر به سینمای داستانی نزدیک است. غالب هایی چون سریال تلویزیونی، فیلم سینمایی، انیمیشن های کوتاه داستانی و … اما غالب ارائه موشن گرافیک اختصاصی بیشتر به تیزرهای تبلیغاتی، تیتراژ و عنوان بندی، کلیپ های آموزشی و… نزدیک است.

انیمیشنها بیشتربا تکنیک تدوین تداومی تدوین می شوند که برای روایت داستانی مناسب تر است. اما آثار نمونه موشن گرافیک بیشتر با تکنیک غیر تداومی و غیر خطی که فاقد تداوم زمانی و مکانی رویدادهاست و بیشتر به ارائه محتوا تکیه می کند تا روایتی دارای توالی رویداد ها.

تیزر نمایشگاهی کجاها استفاده می شود ؟

تیزر نمایشگاهی امروزه برای اکثر رسانه ها دیده انجام میشود از جمله در :

تلویزیون
فیلم های تبلیغاتی کوتاه
تبلیغات مجازی
وب سایت ها
شبکه های اجتماعی و …

برای سفارش موشن گرافیک با شماره تلفنهای مندرج در سایت شرکت تبلیغاتی توتکا تماس در صفحه تماس با ما حاصل فرمایید و قبل از سفارش موشن گرافیک از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید.

(بازدید کل ۶۱۶ , ۱ بازدید امروز)