شرح پروژه
ساخت فیلم آموزشی
ساخت مجموعه سریالی فیلم آموزشی برای معرفی یک شرکت بزرگ آموزشی و مرکز یزرگ تعمیرات لپ تاپ و تلفن همراه . این تیزر جهت پخش در فضای مجازی و وب سایت تهیه شده بود .
- سبک : رئال – ترکیبی
- سفارش دهنده : موسسه کامتک
کاری از گروه تیزر و انیمیشن توتکا
آگهی تلویزیونی چیست ؟
پخش آگهی در تلویزیون به عنوان یکی از مهمترین و قدرتمند ترین ابزار اثرگذاری در آگاهی، ترغیب و یادآوری مشتریان نسبت به محصولات، برندها و شرکت ها شناخته می شوند. آگهی تلویزیونی مناسب و بکارگیری به موقع رسانه جهت انتقال محتوای تبلیغاتی به مخاطبین و مشتریان بازار هدف می تواند مرحله معرفی و یا رشد از چرخه عمر محصول را با سرعت بالایی طی نماید. در میان انواع تبلیغات ( رسانه ای، محیطی، چاپی و … ) کماکان آگهی تلویزیونی که زیر مجموعه تبلیغات رسانه ای است بیشترین تاثیر گذاری را روی مخاطبین می گذارند.
تیزر چیست؟
تیزر تکنیکی برای پخش آگهی در تلویزیون، رادیوی یا رسانه اجتماعی می باشد و یا اصطلاحا به روشی گفته میشود که با اشاره خلاقانه به محصول یا خدمت خاصی، توجه مخاطب را به آن جلب نمایید. بهعنوان مثال، درفیلم نمایش داده شده در این پست شما بصورت غیر مستقیم کنجکاوی مخاطب را به محصول مورد نظر جلب خواهید کرد . این محصول چیست؟ آیا قرار است ویژگی خاصی معرفی شود؟ تبلیغگر کیست؟ و دیگر سوالها.. ؛ در این قسمت شما مخاطب را وارد مرحلهای به نام Teasing کرده اید و حس کنجکاوی در او شکل گرفته و پر از سوال شده است که این آگهی مربوط به چیست؟
مراحل پخش فیلم آموزشی در تلویزیون
از آنجایی که در تهیه و تولید فیلم آموزشی سرمایه و وقت زیادی هزینه می شود ،لذا باید با بهره گیری از تکنیکها و روشهای مختلف تیزرهایی طراحی و تولید کرد که از بالاترین سطح اثربخشی برخوردار باشند. ساخت تیزر تبلیغاتی شامل سه مرحله اصلی پیش از تولید، تولید و پس از تولید است. تهیه سناریو یا فیلم نامه، انتخاب بازیگران، فیلمبرداری، صداگذاری، تدوین و … از جمله اقداماتی است که در تولید یک تیزر انجام می شوند.
استراتژی، نوآوری و اجرا سه فاکتور اساسی در موفقیت یک آگهی به شمار می آیند. آگهی های موفق از نظر اتخاذ استراتژی بی نقصاند. دارای مفهومی خلاق هستند و از اجرای مناسبی نیز برخوردارند.
انتخاب قالب آگهی همچون انتخاب لحن و سبک آگهی، بخشی از استراتژی خلاق است. قالب های مختلفی وجود دارند که در تیزرها مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از تیزرها یک قالب مشخص و برخی نیز چند قالب را مورد استفاده قرار می دهند. آنچه مهم است باید قالبی را انتخاب کرد که بتواند به درستی پیام آگهی را انتقال داده و با بیننده ارتباطی نزدیک برقرار کند. انتخاب یک قالب به این موضوع بستگی دارد که چگونه و با چه هدفی می خواهیم از آن استفاده کنیم. قالبهای تبلیغاتی زیادی وجود دارند که برخی از مهمترین آنها عبارتند از قالب داستانی، نمایشی، تائیدی، طنز و فکاهی و …
آنچه مهم است انتخاب قالب درست برای آگهی تبلیغاتی و نمایش خلاقانه پیام است. یک تبلیغ دهنده موفق، هدف و مخاطبان خود را به دقت انتخاب کرده، پیام مناسب را در قالب مناسب تزئین کرده و با استفاده از تکنولوژی های مناسب نسبت به تهیه تیزر اقدام می کند. پس از آنکه تیزر تبلیغاتی تولید شد مورد آزمایش و تست قرار می گیرد. در این مرحله میزان اثربخشی تیزر تولید شده بر نمونهای کوچک از مخاطبان مورد ارزیابی قرار می گیرد. بعد از رفع نواقص و تائید نهایی تیزر می بایست نسبت به انتخاب شبکه تلویزیونی و زمان پخش مناسب اقدام نمود. نهایتاً پس از خرید فضای نمایشی در شبکه تلویزیونی تیزر تولید شده به نمایش درخواهد آمد.
ویژگی های کلیدی فیلم آموزشی
imagesدر بازارهای بهشدت رقابتی امروز بسیار اتفاق میافتد که پس از پخش آگهی موسسه آموزش کودکان در تلویزیون ؛ خود تیزر تبدیل به مزیت رقابتی شرکت شده و عاملی برای جذب مشتری می شوند. تیزرهای ساخته شده باید به قدری جذاب و اثرگذار باشند که خود تبدیل به مزیت رقابتی شرکت شوند،دراین قسمت به بهترین ویژگی های کلیدی تیزر تبلیغاتی اشاره خواهیم نمود.
ایدههای مفهومی و خلاق: ساخت تیزر با هدف انتقال معنا و مفهوم انجام میشود بنابراین هر تیزر جذاب و اثرگذار بر اساس یک سناریو خلاقانه و حرفهای ساخته میشود.
زیبایی و جذابیتهای بصری و شنیداری: در ساخت تیزرها کلیهی جنبههای زیباییشناسی مورد انتظار در عمل محقق میشوند.
سرعت: سرمایه گذاری مناسب و شروع و تولید همزمان چندین تیزر به مشتریان کمک میکند تا در کوتاهترین زمان تیزرهای خود را آماده اکران داشته کنند.
مخاطب محور: این تیزرها باتوجه به مدل ادراک ذهنی مخاطب ساخته شده و تلاش میشود تا از تمام عناصر و عوامل در دسترس برای گذر از فیلترهای ادراکی مخاطب استفاده شود.
موارد استفاده فیلم آموزشی و تیزرهای تبلیغاتی :
پخش فیلم آموزشی در نمایشگاه ها
کنفرانس ها و سمینارها
پخش در سالن های انتظار و استراحت سازمان
پخش در رسانه های تصویری عمومی و تخصصی به منظور تبلیغات
استفاده از فیلم آموزشی به عنوان کاتالوگ های الکترونیکی معرفی محصولات و خدمات سازمان
تولید فیلم به منظور ارائه گزارش عملکرد سازمان
پخش فیلم آموزشی در مانیتورهای تبلیغاتی سطح شهرها
استفاده در هتل ها و تالارها
استفاده در فیلم های آموزشی
نکاتی در باب آموزش کودکان
این نکته بسیار مهم را همه ما میدانیم که آموزش کودکان نباید زیر ۷ سال اتفاق بیفتد و برای آموزش او باید از روشهای تخصصی و عینی کمک بگیریم. همچنین همه ما میدانیم که آموزش تنها به آموزشهای رسمی محدود نمیشود.
اولین آموزشها در خانواده و در محیط آرام خانه شکل میگیرد. مانند آموزش خوب زندگی کردن، خوب حرف زدن و در کل آموزش چگونه درست اندیشیدن را باید از همان روزهای نخست کودکی در نهاد کودک جای دهیم تا با رشد روحی و روانی و فیزیکی او این امر مهم نیز به تکامل برسد و بعد سایر آموزشهای جانبی را شروع کنیم. شایان ذکر است که آموزش کودک در این سنین صرفا به صورت غیرمستقیم و بیشتر از طریق تحریک تمام حواس پنجگانهاش باید صورت بگیرد، چون کودک مانند ما تجربه لازم برای تمرکز در کلاس آموزشی رسمی را به دست نیاورده است و شاید تحمل کلاس آموزشی برایش خسته کننده وکسالتآور باشد. پس بهتر است آموزشها در خلال بازی باشد تا برای کودک ایجاد علاقه و انگیزه کند. آموزش در این زمان بسیار دشوار و مهم است زیرا ریشههای آموزش را به وجود میآورد و باید کاملا تخصصی و تکنیکی باشد.
آموزش زبان دوم
کودک از بدو تولد حس شنوایی فوقالعادهای دارد که به او اجازه میدهد اصوات مختلف را از هم تشخیص دهد. اگر از همان بدو تولد با کودک با دو زبان صحبت کنیم او توانایی درک هر دو زبان پیدا میکند. این کودک دیر زبان باز خواهد کرد زیرا با دایره وسیعی از لغات مواجه میشود که باید آنها را پردازش کند و در نتیجه دیر زبان باز میکند وگاهی لغات دو زبان را با هم مخلوط میکند، ولی بعد از مدتی و در صورت مداومت کار برایش عادی میشود. این حالت کاملا طبیعی است و در ۴- ۳ سالگی از بین میرود. این نکته را به یاد داشته باشید که هرگز برای آموختن یا حرف زدن یک زبان نباید به کودک فشار آورد. همیشه با کوچکترین پیشرفتش او را تشویق کنید و در صورت ناکامیاش در هیچ صورتی نگرانی خود را به او نشان ندهید زیرا ممکن است در حرف زدنش دچار مشکل شود. البته بهتر است آموزش زبان دوم را پس از تکمیل زبان اول و کامل شدن دایره لغات کودک آغاز کنیم، زیرا کودک معمولا در ۳ تا۵/۳سالگی به این مهارت دست مییابد. میتوان همزمان با شروع مهدکودک آموزش زبان دوم را آن هم به طور غیرمستقیم آغاز کرد و آموزش مستقیم را با شروع مدرسه ادامه داد.
آموزش نقاشی
از ۲سالگی میتوان آموزش رنگها را به کودکان آغاز کرد زیرا کودک از لحاظ روانی و جسمی رشد میکند، ماهیچههایش قوی میشود و از نظر بینایی چشمش توانایی دنبال کردن و هدایت دست به هر سمتی را که میخواهد، دارد. کودکان معمولا سعی میکنند خطوطی را از چپ به راست رسم کنند. از آنجا که نقاشی آغازی برای نوشتن است، لازم است کودک را به کشیدن نقاشی تشویق کرد. بهترین سن برای شروع آموزش نقاشی با هدف ایجاد خلاقیت در کودک و نه نقاشی کردن در پایان ۴سالگی است. منظور از آموزش نقاشی تنها فراهم کردن فضایی برای رشد خلاقیت بچهها از جمله نقاشی است. حتی والدین خود میتوانند عهدهدار این امر باشند. میتوانید از موسیقی، تئاتر، بازی، قصه، شعر و… استفاده کنید و فضایی را به وجود آورید تا کودکتان خود را با زبان تصویر آشنا کند. نقاشی یک زبان بینالمللی است؛ زبانی برای گفتن ناگفتهها. بهتر است کودک تا ۳ سالگی از گواش، آبرنگ و مداد شمعی برای نقاشی استفاده کند و از ۴.۵ سالگی به بعد از مدادرنگی استفاده کند. میتوانید پایین دیوار اتاقش را سرتاسر مقوا بچسبانید و او را توجیه کنید که فقط در آنجا مجاز است نقاشی کند.
آموزش مهارتها و ارزشهای اجتماعی
مهارتهای زندگی دائما تذکر دادن به کودک نیست؛ اینکه به او بگوییم مودب باش، جلوی بزرگتر بایست، درست بخور، درست بشین، اینطوری حرف نزن، اینطوری حرف بزن، سلام کن، خداحافظی نکردی. اینها نه تنها مهارتها را بالا نمیبرد بلکه اعتماد به نفس آنها را نیز پایین میآورد. او برداشتی را که ما از هر کدام از بایدها و نبایدها داریم را ندارد. پس باید به صورت تجربی بیاموزد که ادب یعنی چه؟ تربیت یعنی چه؟ هرچقدر ما برایش توضیح دهیم او به درک درست نمیرسد و باید تجربه کند. اگرکودک ما سلام نکرد یا خداحافظی را فراموش کرد نشانه آن نیست که او بیادب است و بیادب میماند. او هنوز درک درستی از این واژهها ندارد یا شاید زمان استفاده مناسب از آن را نمیداد. در هر صورت او را به اجبار وادار به کاری که میل به انجام آن ندارد، نکنید. برای آموزش او روش ترغیب وتشویق بسیار مناسب است. هیچ وقت برای انجام ندادن رفتارهای اجتماعی احساس شرم و گناه به او ندهید و از جملاتی مانند بد و زشت است و گناه و… استفاده نکنید. برای انجام کاری اصرار و خواهش نکنید چون نتیجهای نخواهد داشت یا اگر هم داشته باشد موقتی است و زود از بین میرود.
آموزش موسیقی
بر اساس پژوهشهای بسیار، درک موسیقی از دوران جنینی آغاز میشود. اما دریافت علائم صوتی و واکنشهای ناشی از آن زمانی است که کودک قادر به تحلیل و تفکیک صداها و آواهاست. بسیاری از کارشناسان آموزش و نیز روانشناسان در پی تحقیقات پژوهشگران بهترین سن آموزش موسیقی به کودکان را ۲ تا ۸ سالگی میدانند؛ البته باز هم به روش غیرمستقیم.
آموزش ورزشی
یکی از رشتههای ورزشی مناسب برای سنین زیر پیش دبستان ژیمناستیک است تا مهارتها و هماهنگیهای حرکتی کودک تقویت شود. در بسیاری از مهدها و باشگاهها این کلاسها دایر است و والدین میتوانند از ۴ سالگی فرزندشان را در این کلاسها ثبتنام کنند. البته از این سنین میتوان کودک را با شنا نیز آشنا کرد.
منبع:bartarinha.ir