تصویر سازی

imagery

imagery

انیمیشن سریالی

تولید انیمیشن سریالی برای یونیسف که برای یک هدف آموزشی پسا کرونا  طراحی شده است .

.

کاری از گروه تیزر و انیمیشن توتکا

انیمیشن سریالی چیست ؟

انیمیشن سریالی گونه ای از موشن گرافیک است که داستان آن ادامه دار و شامل چند قسمت مرتبط یا حتی غیر مرتبط است . برای تولید موشن گرافیک سریالی از گرافیک متحرک استفاده می شود.در محصولات،  هنر فیلم سازی و گرافیک با یکدیگر ادغام شده و از قابلیت های هر دو جهت تولید محتوا وانتقال پیام استفاده می شود.
. خروجی نهایی یک فایل ویدئویی است که ایده ای را به‌

صورت ترکیب صدا و المانهای تصویری نظیر عناصر و شخصیت‌های کارتونی، تایپوگرافی، اینفوگرافیک ویدیو و تصاویرانیمیشنی نمایش می‌دهد. داستان‌سرایی یا همان بخش استوری بورد،  بخش مهمی از نمونه موشن گرافیک را تشکیل می‌دهد. اگر این ویژگی‌ها با تناسب در کنار هم بکار برده شوند خروجی قدرتمندی به دست می‌آید که به‌خوبی می‌تواند در خدمت اهداف مارکتینگ محصول یا خدمت قرار گیرد.

انیمیشن سریالی چگونه به برندسازی کمک می‌کند؟

 استراتژی بازاریابی محتوایی می‌تواند شامل شکل‌های مختلف محتوا از قبیل ویدیو ، متن، اینفوگرافیک، E-book و… باشد. بااین‌حال شکی نیست که هر روز مخاطبین بیش‌تری به تماشای ویدئو متمایل میشوند زیرا ویدئو یکی از جداب ترین و موثرترین ابزارها برای انتقال اطلاعات است. ویژگی‌های منحصربه‌فرد موشن گرافیک، آن را به ابزاری مناسب جهت انتقال پیام تبلیغاتی شرکتها و موسسات به مخاطبان تبدیل می‌نماید.

مهم ترین فواید سفارش موشن گرافیک اختصاصی چیست ؟

تحریک احساس مخاطب

یک انیمیشن سریالی با کیفیت ، نه‌تنها توجه مخاطب را جذب می‌کند ، بلکه می‌تواند با احساسات فرد و ناخود آگاه او ارتباط برقرار کند. موشن گرافیک امکانات زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهد تا بتوانید احساس مد نظرتان را به مخاطب منتقل کنید. موسیقی تأثیرگذار، صدای تاثیر گذار گوینده و جلوه های تصویری با هم می‌توانند به شما یاری دهند تا پیام موثر تری انتقال بدهید.

انتقال سریع اطلاعات

ارتباط visual بسیار مؤثر است زیرا این نوع ارتباط را مغز سریعتر و ساده تر پردازش میکند. در حقیقت پردازش اطلاعات بصری تقریباً بلافاصله (حدود ۱۳m.s) اتفاق می‌افتد. به همین دلیل پردازش چیزهایی که “می‌بینیم” برای ما ساده تر است. نمونه موشن گرافیک کمک می‌کند تا اطلاعات پیچیده تربه بخش‌های ساده‌تر شکسته شده و پیام مطلوب به‌سادگی و وضوح منتقل شود. از این ویژگی می‌توان در تولید ویدیوهای آموزشی، نمایش فعالیتهای ترتیبی پشت سر هم و نمایش پروسه های پیچیده و مفاهیم انتزاعی استفاده کرد.

راحتی کاربر در دریافت پیام

کاربران شبکه های مجازی و صفحات وب، سایتهای زیادی را به تماشای ویدئو اختصاص می‌دهند. با وجود ویدئو لازم نیست مخاطبان، انرژی زیادی را صرف خواندن متن و جستجو و استخراج اطلاعات نمایند. کافی است روی دکمه پخش کلیک کنند و اطلاعات موردنظرشان را به آسانی دریافت کنند.

ارائه اطلاعات بسیار در مدت زمان کم

طول اغلب تیزرهای موشن گرافیک بین ۳۰ ثانیه تا ۳ دقیقه است. هنگامی‌که الزامی است یک تأثیر فوری بر مخاطب داشته باشید سفارش نمونه موشن گرافیک به‌شدت مفیدو موثر است. تحقیقات نشان داده که به‌خصوص در شبکه‌های اجتماعی، حتی تماشای یک ویدئو ۱۰ ثانیه‌ای از یک برند می‌تواند به افزایش آگاهی مخاطبان از آن برند کمک کند. موشن گرافیک می‌تواند پیام یک مقاله ۱۵۰۰ کلمه‌ای را در یک دقیقه منتقل کند و یک فرآیند پیچیده را در ۳۰ ثانیه توضیح دهد.

در آخر باید به این مطلب مهم اشاره کرد که موشن گرافیک تنها محدود به حرکت دادن متن و عناصر بصری نیست ،بلکه آمیزه‌ای از هنر، تخصص و خلاقیت است. موشن گرافیک اختصاصی برای دستیابی به ابزاری مدرن و قدرتمند است که به‌خوبی می‌تواند ما را به سلایق و احساسات مخاطبینمون پیوند دهد.

نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک:

Adobe After Effects

Apple Quartz Composer

Autodesk Combustion

•Various VJ Programs

Max/MSP

• Smith Micro Software Anime Studio

Adobe Flash

پلاگین های افترافکت مورد استفاده برای ساخت موشن گرافیک اختصاصی:

• Red Giant Software

• Magic Bullet

برنامه های تری دی که به کمک آنها میتوان موشن گرافیک ساخت:

NewTek Lightwave

• The Blender Foundation Blender software

• e-on Vue Infinite

• Maxon Cinema 4D

• Softimage XSI

• Autodesk 3d studio max

Autodesk Maya

تفاوت انیمیشن سریالی و موشن گرافیک

انیمیشن سریالی دارای جنبه داستانی قوی است و غالبا محتوای خود را از طریق داستان به بیننده منتقل می کند اما نمونه موشن گرافیک بیشتر با تکیه بر تصویر و عناصر بصری از جمله فرم، رنگ، بافت و ترکیب بندی و حرکت ، محتوای خود را ارائه می دهد. اگرچه استفاده از عناصر بصری، موسیقی، صدا و حرکت ، وجه مشترک انیمیشن و موشن گرافیک هستند اما خصوصیت روایت داستانی معمولا در انیمیشن غالب است.

نمونه موشن گرافیک غالبا تصویر محور بوده اما انیمیشن بیشتر شخصیت محور است.

انیمیشن معمولا به جنبه های خاص و عمیقتر داستانی، روانی، احساسی و فلسفی شخصیت ها و پرسوناژ ها می پردازد اما موشن گرافیک بیشتر به جنبه های سمبولیک، نشانه شناسی ، شرح رویداد و فرایندها می پردازد. از این رو کاربرد موشن گرافیک بیشتر در  صنعت تبلیغات و برندینگ بوده و انیمیشن بیشتردر صنعت سرگرمی و سینماکاربرد دارد.

غالب ارائه انیمیشن بیشتر به سینمای داستانی نزدیک است. غالب هایی چون سریال تلویزیونی، فیلم سینمایی، انیمیشن های کوتاه داستانی و … اما غالب ارائه موشن گرافیک اختصاصی بیشتر به تیزرهای تبلیغاتی، تیتراژ و عنوان بندی، کلیپ های آموزشی و… نزدیک است.

انیمیشنها بیشتربا تکنیک تدوین تداومی تدوین می شوند که برای روایت داستانی مناسب تر است. اما آثار نمونه موشن گرافیک بیشتر با تکنیک غیر تداومی و غیر خطی که فاقد تداوم زمانی و مکانی رویدادهاست و بیشتر به ارائه محتوا تکیه می کند تا روایتی دارای توالی رویداد ها.

انیمیشن سریالی کجاها استفاده می شود ؟

موشن گرافیک اختصاصی امروزه برای اکثر رسانه ها دیده انجام میشود از جمله در :

تلویزیون
فیلم ها و سینما
تبلیغات
وب سایت ها
شبکه های اجتماعی و …

برای سفارش موشن گرافیک با شماره تلفنهای مندرج در سایت شرکت تبلیغاتی توتکا تماس در صفحه تماس با ما حاصل فرمایید و قبل از سفارش موشن گرافیک از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید.

انیمیشن کرونایی

 ساخت انیمیشن کرونایی برای روزهای کرونایی با موضوع فروش آنلاین آجیل که رفت و آمد را میتوان کاهش داد. طرح سناریو و کارگردانی از گروه انیمیشن توتکا در اتاق فکر خلاق

  • سبک : دو و نیم بعدی
  • سفارش دهنده :  ناب ناتز

 

.

کاری از گروه تیزر و انیمیشن توتکا

ساخت انیمیشن کرونایی به چه منظور انجام میشود ؟

ساخت انیمیشن یکی از بخش های مهم برای آموزش یا تبلیغات صنوف در دوران پاندمی کرونا است. معمولاً شرکت های مختلف برای پروژه های مختلفی درخواست خدمات مدل سازی سه بعدی می نمایند.همزمان با شیوع کرونا در جهان، بعضی از صنایعی که به ارتباطات انسانی متکی بودند بشدت آسیب دیده‌اند. در دورانی که استودیوهای فیلمسازی هالیوود تعطیل شده‌اند، صنعت انیمیشن نه تنها در حال کار است، بلکه بشدت رونق گرفته.

از طراحی سه بعدی اشیاء و ابزار آلات تا اشخاص و مکان های خاص مدل های سه بعدی می توانند در طراحی های گرافیکی ؛ پروژه های انیمیشنی و یا تیزر های صنعتی مورد استفاده قرار گیرند. به بیان دیگر اگر به نمایی واقعی و دارای جزئیات از محصول خود از همه جهات دید نیاز دارید، نیاز به یک مدل ساز سه بعدی حرفه ای خواهید داشت.

هر گونه تکنیک مدل سازی اعم از High-Poly، Low-Poly، NURBS، Patches، و سطوح Sub-Division همگی در زمره خدمات ما موجود هستند. همچنین ما شخصیت های کامل طراحی شده آماده برای انیمیشن شدن در اختیار شما قرار خواهیم داد. به علاوه می توانیم Textureهای سفارشی حتی دست کشیده ای را برای مدل های سه بعدی تان در اختیارتان خواهیم گذاشت. از تصاویر واقعی تا کارتونی ما می توانیم به ورای خیال شما از خدمات مدل سازی قدم بگذاریم و به شما از ساده ترین مدل های سه بعدی تا پیچیده ترین مدل سازی های صنعتی و حرفه را در اختیار شما بگذاریم.

تیم ما شامل گرافیستهای سه بعدی ساز با تجربه و دارای احساس مسئولیت در قبال کیفیت و تعهد کاری است که تمام نیاز های مدل سازی سه بعدی شما را پاسخگو خواهند بود.

مواردی از خدمات ساخت فیلم سه بعدی تبلیغاتی :

    •       ساخت فیلم سه بعدی صنعتی
    •         ساخت فیلم تبلیغاتی معماری (معماری داخلی، خارجی، مدل سایت، …)
    •          مدلینگ سه بعدی مبلمان
    •          ساخت انیمیشن کرونایی دو بعدی و سه بعدی و رئال
    •         ساخت فیلم تبلیغاتی جواهر آلات (حلقه ها، گردنبندها، دست بند، النگو، آویزها، …)
    •          مدل سازی سه بعدی تجهیزات الکترونیکی  ( انواع محصولات الکترونیکی و گجتها)
    •         ساخت فیلم تبلیغاتی تجهیزات الکتریکی (ترانسفورمرها، پنل ها، قطعات الکتریکی، …)
    •         مدل سازی سه بعدی کالاهای ورزشی، اسباب بازی ها، وسایل سرگرمی
    •         ساخت فیلم تبلیغاتی انواع قایق (قایق، کشتی، شناور ها، قایق های بادبانی …)
    •          مدل سازی سه بعدی شهری (طراحی سه بعدی حتی یک شهر یا یک منطقه(
    •          مدلینگ سه بعدی ست و محیط (مانند مدل سازی پشت صحنه یک برنامه تلویزیونی یا یک فیلم )
    •       ساخت فیلم سه بعدی تبلیغاتی شخصیت ( به یک شخصیت فکر کنید،  ما یک مدل وRIG میکنیم)
    •          مدلینگ سه بعدی ابزار آلات (ابزار آلات شما را برایتان مدل سه بعدی خواهیم کرد !)
    •       ساخت فیلم سه بعدی تجهیزات (هر گونه تجهیزات مهندسی برای ارائه مقالات و یا تست طراحی)
    •          مدلینگ سه بعدی حمل و نقل (حمل و نقل هوایی، جاده، دریا، و ریلی، حتی فضایی)
    •       ساخت فیلم تبلیغاتی هر نوع ماشین آلات ماشین سازی (هر ماشینی با هر سایز و پیچیدگی ای! ما می توانیم!)

حرف پایانی انیمیشن کرونایی

 اهمیت و تأثیرگذاری انیمیشن در بخش آموزش و فرهنگسازی در مواجهه با بحران‌هایی همچون شیوع ویروس کرونا مشخص است. در گذشته تصور می‌شد که تنها مخاطب انیمیشن‌ها کودکان و نوجوانان هستند اما در حال حاضر در دنیا انیمیشن کرونایی ساخته می‌شود که مخاطبان آن از کودک تا بزرگسالان هستند و می‌تواند برای گروه‌های سنی مختلف آموزنده باشد. چرا که با توجه به فضای متفاوت و فانتزی انیمیشن آگاه‌سازی و فرهنگ‌سازی به وسیله آن برای سنین مختلف موفقیت‌آمیز است و به راحتی می‌توان پیام‌های مورد نظر را به مخاطب از طریق انیمیشن منتقل کرد.

هرچند این روزها تولید انیمیشن کرونایی به صورت داستان کوتاه برای آگاهی بخشی به جامعه در حال انجام است، اما انیمیشن دارای زبان متفاوتی است که می‌تواند تأثیرگذاری بیشتری روی مخاطب داشته باشد.

واقعیت این است که نهادهای مختلف می‌خواهند کارهایی را در حوزه انیمیشن انجام دهند ولی معمولاً بحث بودجه که می‌شود عقب می‌کشند و کمتر در این زمینه ورود پیدا کنند، به همین دلیل جدا از صدا و سیما، نهاد یا سازمان دیگری برای فرهنگسازی از طریق انیمیشن وجود ندارد.

زمانی که ویروس کرونا در ایران شیوع پیدا کرد و تبدیل به یک بیماری اپیدمی شد، به دنبال راه حلی بودیم تا بتوانیم در قالب انیمیشن به مردم در زمینه این بیماری اطلاع‌رسانی کنیم و از این طریق بتوانیم یک سری از آموزش‌های لازم را با هدف فرهنگسازی بدهیم.

 بی شک تولیدکنندگان انیمیشن می‌توانند در شرایط فعلی جدا از بحث فرهنگسازی، با یک هدف جانبی خود را بیشتر به دنیا معرفی کنند، البته این را هم باید بگویم که انیمیشن در جایگاه مناسبی در بخش بین‌المللی قرار دارد. در واقع انیمیشن ایران توانایی‌های بسیاری دارد که می‌توان برای تولید آثار بخش بین‌الملل استفاده شود.

کیفیت و مهلت زمانی هر دو عواملی هستند که در هر پروژه مدل سازی سه بعدی مورد توجه قرار می گیرند.

بنا بر طبیعت ذاتی خدماتمان (آماده کردن یک مدل سه بعدی برای یک پروژه یا محصول جدید و ارائه نشده) تمام پروژه ها با در نظر گرفتن شرایط محرمانه آنها در نزد ما انجام می شوند. همچنین بنا بر نیازهای مشتریمان قادریم تا خدمات مدل سازی سه بعدی Texturedو Non-Textured ارائه دهیم.

موشن گرافیک سه بعدی

موشن گرافیک سه بعدی اختصاصی سریالی برای شرکت خوشنام نیوشا که برای یک هدف تبلیغاتی خاص طراحی شده است . این موشن گرافیک با موتور گرافیکی سینما ۴ دی ساخته شده است.

 

.
کاری از گروه تیزر و انیمیشن توتکا

موشن گرافیک سه بعدی چیست ؟

موشن گرافیک سه بعدی اختصاصی گونه ای از تیزر سازی است . برای تولید موشن گرافیک سه بعدی از گرافیک ترکیبی سه بعدی و دو بعدی استفاده می شود.این متریال با یکدیگر ادغام شده و از قابلیت های هر دو جهت تولید محتوا وانتقال پیام استفاده می شود.
. خروجی نهایی یک فایل ویدئویی است که ایده ای را به‌صورت ترکیب صدا و المانهای تصویری نظیر عناصر و شخصیت‌های کارتونی، تایپوگرافی، اینفوگرافیک ویدیو و تصاویرانیمیشنی نمایش می‌دهد. داستان‌سرایی یا همان بخش استوری بورد،  بخش مهمی از نمونه موشن گرافیک را تشکیل می‌دهد. اگر این ویژگی‌ها با تناسب در کنار هم بکار برده شوند خروجی قدرتمندی به دست می‌آید که به‌خوبی می‌تواند در خدمت اهداف مارکتینگ محصول یا خدمت قرار گیرد.

ساخت موشن گرافیک سه بعدی چگونه به برندسازی کمک می‌کند؟

 استراتژی بازاریابی محتوایی می‌تواند شامل شکل‌های مختلف محتوا از قبیل ویدیو ، متن، اینفوگرافیک، E-book و… باشد. بااین‌حال شکی نیست که هر روز مخاطبین بیش‌تری به تماشای ویدئو متمایل میشوند زیرا ویدئو یکی از جداب ترین و موثرترین ابزارها برای انتقال اطلاعات است. ویژگی‌های منحصربه‌فرد موشن گرافیک، آن را به ابزاری مناسب جهت انتقال پیام تبلیغاتی شرکتها و موسسات به مخاطبان تبدیل می‌نماید.

مهم ترین فواید سفارش موشن گرافیک اختصاصی چیست ؟

تحریک احساس مخاطب

ساخت انیمیشن سریالی با کیفیت ، نه ‌تنها توجه مخاطب را جذب می‌کند ، بلکه می‌تواند با احساسات فرد و ناخود آگاه او ارتباط برقرار کند. موشن گرافیک امکانات زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهد تا بتوانید احساس مد نظرتان را به مخاطب منتقل کنید. موسیقی تأثیرگذار، صدای تاثیر گذار گوینده و جلوه های تصویری با هم می‌توانند به شما یاری دهند تا پیام موثر تری انتقال بدهید.

انتقال سریع اطلاعات

ارتباط visual بسیار مؤثر است زیرا این نوع ارتباط را مغز سریعتر و ساده تر پردازش میکند. در حقیقت پردازش اطلاعات بصری تقریباً بلافاصله (حدود ۱۳m.s) اتفاق می‌افتد. به همین دلیل پردازش چیزهایی که “می‌بینیم” برای ما ساده تر است. نمونه موشن گرافیک کمک می‌کند تا اطلاعات پیچیده تربه بخش‌های ساده‌تر شکسته شده و پیام مطلوب به‌سادگی و وضوح منتقل شود. از این ویژگی می‌توان در تولید ویدیوهای آموزشی، نمایش فعالیتهای ترتیبی پشت سر هم و نمایش پروسه های پیچیده و مفاهیم انتزاعی استفاده کرد.

راحتی کاربر در دریافت پیام

کاربران شبکه های مجازی و صفحات وب، سایتهای زیادی را به تماشای ویدئو اختصاص می‌دهند. با وجود ویدئو لازم نیست مخاطبان، انرژی زیادی را صرف خواندن متن و جستجو و استخراج اطلاعات نمایند. کافی است روی دکمه پخش کلیک کنند و اطلاعات موردنظرشان را به آسانی دریافت کنند.

ارائه اطلاعات بسیار در مدت زمان کم

طول اغلب تیزرهای موشن گرافیک سه بعدی بین ۳۰ ثانیه تا ۳ دقیقه است. هنگامی‌که الزامی است یک تأثیر فوری بر مخاطب داشته باشید سفارش نمونه موشن گرافیک به‌شدت مفیدو موثر است. تحقیقات نشان داده که به‌خصوص در شبکه‌های اجتماعی، حتی تماشای یک ویدئو ۱۰ ثانیه‌ای از یک برند می‌تواند به افزایش آگاهی مخاطبان از آن برند کمک کند. موشن گرافیک می‌تواند پیام یک مقاله ۱۵۰۰ کلمه‌ای را در یک دقیقه منتقل کند و یک فرآیند پیچیده را در ۳۰ ثانیه توضیح دهد.

در آخر باید به این مطلب مهم اشاره کرد که موشن گرافیک تنها محدود به حرکت دادن متن و عناصر بصری نیست ،بلکه آمیزه‌ای از هنر، تخصص و خلاقیت است. موشن گرافیک اختصاصی برای دستیابی به ابزاری مدرن و قدرتمند است که به‌خوبی می‌تواند ما را به سلایق و احساسات مخاطبینمون پیوند دهد.

نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک:

Adobe After Effects

Apple Quartz Composer

Autodesk Combustion

Various VJ Programs

Max/MSP

Smith Micro Software Anime Studio

Adobe Flash

پلاگین های افترافکت مورد استفاده برای ساخت موشن گرافیک اختصاصی:

Red Giant Software

Magic Bullet

برنامه های تری دی که به کمک آنها میتوان موشن گرافیک ساخت:

NewTek Lightwave

The Blender Foundation Blender software

e-on Vue Infinite

Maxon Cinema 4D

Softimage XSI

Autodesk 3d studio max

Autodesk Maya

تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک

انیمیشن دارای جنبه داستانی قوی است و غالبا محتوای خود را از طریق داستان به بیننده منتقل می کند اما موشن گرافیک سه بعدی بیشتر با تکیه بر تصویر و عناصر بصری از جمله فرم، رنگ، بافت و ترکیب بندی و حرکت ، محتوای خود را ارائه می دهد. اگرچه استفاده از عناصر بصری، موسیقی، صدا و حرکت ، وجه مشترک انیمیشن و موشن گرافیک هستند اما خصوصیت روایت داستانی معمولا در انیمیشن غالب است.

نمونه موشن گرافیک غالبا تصویر محور بوده اما انیمیشن بیشتر شخصیت محور است.

انیمیشن معمولا به جنبه های خاص و عمیقتر داستانی، روانی، احساسی و فلسفی شخصیت ها و پرسوناژ ها می پردازد اما موشن گرافیک بیشتر به جنبه های سمبولیک، نشانه شناسی ، شرح رویداد و فرایندها می پردازد. از این رو کاربرد موشن گرافیک بیشتر در  صنعت تبلیغات و برندینگ بوده و انیمیشن بیشتردر صنعت سرگرمی و سینماکاربرد دارد.

غالب ارائه انیمیشن بیشتر به سینمای داستانی نزدیک است. غالب هایی چون سریال تلویزیونی، فیلم سینمایی، انیمیشن های کوتاه داستانی و … اما غالب ارائه موشن گرافیک اختصاصی بیشتر به تیزرهای تبلیغاتی، تیتراژ و عنوان بندی، کلیپ های آموزشی و… نزدیک است.

انیمیشنها بیشتربا تکنیک تدوین تداومی تدوین می شوند که برای روایت داستانی مناسب تر است. اما آثار نمونه موشن گرافیک بیشتر با تکنیک غیر تداومی و غیر خطی که فاقد تداوم زمانی و مکانی رویدادهاست و بیشتر به ارائه محتوا تکیه می کند تا روایتی دارای توالی رویداد ها.

موشن گرافیک خاص کجاها استفاده می شود ؟

موشن گرافیک اختصاصی امروزه برای اکثر رسانه ها دیده انجام میشود از جمله در :

تلویزیون
فیلم ها و سینما
تبلیغات
وب سایت ها
شبکه های اجتماعی و …

برای سفارش موشن گرافیک با شماره تلفنهای مندرج در سایت شرکت تبلیغاتی توتکا تماس در صفحه تماس با ما حاصل فرمایید و قبل از سفارش موشن گرافیک از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید.

موشن کمیک یا داستان مصور رایتل

موشن کمیک یا داستان مصور کمپین تابستانی رایتل و ساخت تیزر داستانی فضای دو بعدی برای کمپین بزرگ تابستانی رایتل با شعار اول تو قطع کن در اتاق فکر خلاق توتکا

.

کاری از گروه تیزر و انیمیشن توتکا

کمپین تبلیغاتی (advertising campaign) چیست؟

هر کمپین تبلیغاتی یک استراتژی طراحی شده خاص است که در رسانه‌ها و ابزارهای تبلیغاتی مختلف انجام می‌شود و اهداف خاصی را دنبال می‌کند. متریال بسیاری در مدیای محتلف مانند تلویزیون ، آپارات و اینستاگرام  برای یک کمپین تبلیغاتی مانند انواع موشن گرافیک دو بعدی و سه بعدی و موشن کمیک ، تیزر های رئال انواع طرح های گرافیکی مفهومی و غیره …تولید میشود. اهداف هر کمپین تبلیغاتی می‌تواند شامل افزایش آگاهی از برند، افزایش فروش و ارتباط با یک بازار خاص باشد. همه اینها از طریق تبلیغات انجام می‌شود.

بسیاری از کارآفرینان فکر می‌کنند که انجام یک کمپین تبلیغاتی به سادگی ایجاد یک تبلیغ است، اما آنها در اشتباهند. برای اینکه تبلیغات به بهترین نتایج ختم شود، بسیار مهم است که از ابتدا به درستی ساماندهی شوند.

اگر به راه‌ا‌ندازی یک کمپین که برای کسب و کار شما طراحی شده است فکر می‌کنید، توصیه می‌کنیم با یک متخصص تبلیغات در این‌باره مشورت کنید. به طور خاص آژانس های تبلیغات آنلاین در زمینه طراحی کمپین های تبلیغاتی و بازاریابی دیجیتال فعالیت می‌کنند. همکاری با یک گروه تبلیغاتی، بهترین شرایط و ابزارها را برای شما فراهم می‌کند و با توجه به تجارت موفقی که این شرکت‌ها دارند به شما کمک می‌کنند تا به نتایج دلخواه خود دست یابید.

شروع همکاری با یک گروه تبلیغاتی برای ایجاد کمپین های تبلیغاتی شما را قادر می‌کند تا هم هزینه های تبلیغات را کاهش دهید و هم معیارهای مربوط به فعالیت‌های تبلیغاتی را بهبود دهید.

موشن کمیک چیست ؟

داستان مصور یا کُمیک‌استریپ (به انگلیسی: Comic Strip) نقاشی، یا مجموعه‌ای از نقاشی‌های دنباله‌دار است که ماجرایی را روایت می‌کند. کمیک معمولاً توسط یک تیم دونفره که یکی داستان را می‌نویسد و دیگری تصویر گری و جوهر زنی می‌کند ساخته می‌شود.

طراحی‌های موجود از کمیک بوک‌ها (که اکثراً هم از بین کمیک بوک‌های مشهور و محبوب انتخاب می‌شوند) یا داستان‌هایی که به صورت اختصاصی برای متحرک شدن خلق می‌شوند، به صورت لایه‌بندی درمی‌آیند تا بتوان داستان را با عمق بیش‌تری روایت کرد. اضافه کردن افکت‌های صوتی، موزیکی مناسب در پس زمینه روایت و همچنین تغییر زاویه دوربین، باعث می‌شود تا با دیدی متفاوت خواندن کمیک بوک‌ها را که روزی فقط یک سرگرمی ایستا بودند، بتوان تجربه کرد.

بعضی از موشن کمیک‌ها پا را فراتر از افکت‌های صوتی، موزیک و تغییر زاویه دوربین گذاشته‌اند و حتی با استخدام گویندگانی برای صداگذاری شخصیت‌های داستان، دنیای کمیک بوک‌ها را هر چه بیش‌تر شبیه به انیمیشن‌های دو و نیم بعدی کرده‌اند.

همان طور که روایت‌ها و داستان‌های کمیک بوک‌های امروزی از دنیای کلاسیک خودشان فاصله گرفته و به سراغ ماجراهایی پخته‌تر و غیرقابل پیش‌بینی‌تر رفته‌اند، طبیعی است دنیای دیجیتال هم بستری پخته‌تر و به‌روزتر برای تجربه‌ای دیداری و شنیداری به منظور تکمیل کردن تجربه این نوع از هنر را فراهم کند.

با این تفاسیر می‌توان این گونه بیان کرد که موشن کمیک در واقع نوعی سرگرمی است که بین مرز کاغذ کمیک بوک‌ها و انیمیشن‌های کامل قرار دارد. با خلق موشن کمیک‌ها، قدم‌های اولیه برای این نوع از سرگرمی برداشته شده تا از محدوده همیشگی در دنیای چاپ خارج شود و عرصه‌ای جدید را که با قابلیت‌ها و نوآوری‌های نو همراه است، ارائه کند.

تاریخچه موشن کمیک

اولین نمونه‌های جدی تولید با سبک موشن کمیک در تولیدات مستقل، در سال ۲۰۰۱ با مجموعه Broken Saintاتفاق افتاد. هرچند که پیش از آن از سال‌های ۱۹۶۵ تلاش‌هایی برای متحرک کردن رمان‌های سریالی کمیک در اروپا و امریکا انجام شده بود.
در سال ۲۰۰۵ Lions Gate نسخه انیمت شده ای از کمیک Saw: Rebirth را تهیه کرد. اما مهمترین موشن کمیک که باعث انتخاب نام «موشن کمیک» به نوعی از تولید انیمیشن شد، توسط کمپانی Warner Bros بر اساس دو کمیک The Dark Knight و Watchmen از کمپانی DC Comics تهیه شد.

در سال ۲۰۱۰ یک موشن کمیک با نام Inception: The Cobol Job به عنوان پیش درآمد و مقدمه آغاز برای فیلم سینمایی Inception توسط کمپانی SEQUENCE تولید شد.
در سال ۲۰۱۲ برای بخشی از فیلم سینمایی Dredd برای نشان دادن ریشه های آنتاگونیست های اصلی فیلم یک موشن کمیک ساخته شد.(که بعدها این روش در فیلم‌های سینمایی داخلی و خارجی بسیاری مورد استفاده قرار گرفت) سپس کمپانی Marvel Comics اقدام به انتشار سریال‌های موشن کمیک از مجموعه‌های کمیک منتشر شده‌اش کرد و شبکه ABC مستندی با عنوان Earth 2100 را با این تکنیک ساخت.
با استفاده از این تکنیک برای ساختن سینماتیک‌های بازی رایانه‌ای Uncharted، سنت استفاده از این تکنیک برای ساختن سینماتیک‌های بازی‌های رایانه‌ای رواج پیدا کرد و توسط کمپانی‌های زیادی مورد استفاده قرار گرفت.
امروز، تکنیک نوظهور موشن‌کمیک، دیگر در قالب ویدیوآرت و یا موشن‌گرافیک تعریف نمی‌شود و به عنوان سبکی نوین و جذاب در تولید انیمیشن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در سال ۲۰۱۶ فیلم بلند انیمیشن «قدمگاه خورشید» توسط تیم آسمانِ باز، به کارگردانی میثم حسینی و تهیه‌کنندگی محمد مهدی مشکوری تولید شد. در ساخت این فیلم از تکنیک موشن کمیک استفاده شده است، و این فیلم اولین محصول بلند انیمیشنی با این تکنیک در ایران می‌باشد(هر چند تجربیاتی دیگر مانند مجموعه موشن کمیک «نام‌ها» به کارگردانی رضا میرکریمی در اپیزودهای نیمه بلندِ ۳۰ دقیقه‌ای صورت گرفته است) و بر اساس تاریخچه تولیدات در این سبک، بعد از Godkiller دومین فیلم در جهان است که با تکنیک موشن کمیک تولید شده‌است.

تبلیغات اپلیکیشن میشا و کوشا

تبلیغات اپلیکیشن میشا و کوشا برای رده سنی کودک و نوجوان با هدف شبکه های مجازی و شبکه های تلویزیونی که در یکی از شبکه های معروف پحش شد

 

.

کاری از گروه تیزر و انیمیشن توتکا

موشن گرافیک چیست ؟

 موشن گرافیک اختصاصی گونه ای از تبلیغات اپلیکیشن است . برای تولید تبلیغات اپلیکیشن از گرافیک متحرک استفاده می شود.در محصولات،  هنر فیلم سازی و گرافیک با یکدیگر ادغام شده و از قابلیت های هر دو جهت تولید محتوا وانتقال پیام استفاده می شود.
. خروجی نهایی یک فایل ویدئویی است که ایده ای را به‌صورت ترکیب صدا و المانهای تصویری نظیر عناصر و شخصیت‌های کارتونی، تایپوگرافی، اینفوگرافیک ویدیو و تصاویرانیمیشنی نمایش می‌دهد. داستان‌سرایی یا همان بخش استوری بورد،  بخش مهمی از نمونه موشن گرافیک را تشکیل می‌دهد. اگر این ویژگی‌ها با تناسب در کنار هم بکار برده شوند خروجی قدرتمندی به دست می‌آید که به‌خوبی می‌تواند در خدمت اهداف مارکتینگ محصول یا خدمت قرار گیرد.

تبلیغات اپلیکیشن برای کودکان

تبلیغات برای کودکان متفاوت و خارج از روال معمول تبلیغات دیگر نیست .در اصول تبلیغات می گویند  هیچ گاه فراموش نکنید کالایی که میخواهید تبلیغ آن را انجام دهید برای چه کساتی است

جای تعجب ندارد که بسیاری از مردم، نگران تأثیر نوع بازاریابی بر کودکان هستند، مخالفان این گونه تبلیغات، خواستار آن هستند که دولت ها در تبلیغاتی که مستقیماً کودکان را هدف قرار می دهند، محدودیت هایی قایل شوند.

از دیدگاه تبلیغات، کودکان طعمه هایی عالی محسوب می شوند. آنها زیاد تلویزیون نگاه می کنند، پول توجیبی زیادی خرج می کنند، با مامان هایشان به خرید می روند و برای خرید آخرین تولید خوراکی صبحانه و نوشابه های گازدار آنها را وسوسه می کنند. در نظر گرفتن گروه سنی جامعه هدف در بازار‌ می‌تواند در موفقیت تبلیغات شما نقش پررنگی داشته باشد و اهمیت این مسئله زمانی افزایش می‌یابد که این گروه هدف کودکان باشند. کودکان نسبت به بزرگسالان، بیشتر تحت تاثیر تبلیغات قرار می‌گیرند. وقتی از یک کودک هشت تا ۱۰ سال در رابطه با یک تبلیغ تلویزیونی سوال کنید، احتمالا جزییات بیشتری را از آن به خاطر می‌آورد. بنابراین اگر در کسب‌و‌کاری فعالیت می‌کنید که کودکان مشتری اصلی آن هستند، نکات زیر را در تبلیغات خود در نظر بگیرید.

موشن گرافیک خاص کجاها استفاده می شود ؟

موشن گرافیک اختصاصی امروزه برای اکثر رسانه ها دیده انجام میشود از جمله در :

تلویزیون
فیلم ها و سینما
تبلیغات
وب سایت ها
شبکه های اجتماعی و …

برای سفارش موشن گرافیک با شماره تلفنهای مندرج در سایت شرکت تبلیغاتی توتکا تماس در صفحه تماس با ما حاصل فرمایید و قبل از سفارش موشن گرافیک از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید.

تبلیغات کودک و نوجوان

تبلیغات کودک و نوجوان از نوع موشن گرافیک اختصاصی میشا و کوشا برای اپلیکشن مربوطه جهت پخش در فضای مجازی و شبکه های تلویزیونی .

 

.

کاری از گروه تیزر و انیمیشن توتکا

موشن گرافیک چیست ؟

تبلیغات کودک و نوجوان از توع موشن گرافیک اختصاصی گونه ای از تیزر سازی است . برای تولید نمونه موشن گرافیک از گرافیک متحرک استفاده می شود.در محصولات،  هنر فیلم سازی و گرافیک با یکدیگر ادغام شده و از قابلیت های هر دو جهت تولید محتوا وانتقال پیام استفاده می شود.
. خروجی نهایی یک فایل ویدئویی است که ایده ای را به‌صورت ترکیب صدا و المانهای تصویری نظیر عناصر و شخصیت‌های کارتونی، تایپوگرافی، اینفوگرافیک ویدیو و تصاویرانیمیشنی نمایش می‌دهد. داستان‌سرایی یا همان بخش استوری بورد،  بخش مهمی از نمونه موشن گرافیک را تشکیل می‌دهد. اگر این ویژگی‌ها با تناسب در کنار هم بکار برده شوند خروجی قدرتمندی به دست می‌آید که به‌خوبی می‌تواند در خدمت اهداف مارکتینگ محصول یا خدمت قرار گیرد.

تبلیغات کودک و نوجوان چگونه به برندسازی اپلیکیشن کمک می‌کند؟

 استراتژی بازاریابی محتوایی می‌تواند شامل شکل‌های مختلف محتوا از قبیل ویدیو ، متن، اینفوگرافیک، E-book و… باشد. بااین‌حال شکی نیست که هر روز مخاطبین بیش‌تری به تماشای ویدئو متمایل میشوند زیرا ویدئو یکی از جداب ترین و موثرترین ابزارها برای انتقال اطلاعات است. ویژگی‌های منحصربه‌فرد موشن گرافیک، آن را به ابزاری مناسب جهت انتقال پیام تبلیغاتی شرکتها و موسسات به مخاطبان تبدیل می‌نماید.

مهم ترین فواید سفارش موشن گرافیک اختصاصی چیست ؟

تحریک احساس مخاطب

یک موشن گرافیک اختصاصی با کیفیت ، نه‌تنها توجه مخاطب را جذب می‌کند ، بلکه می‌تواند با احساسات فرد و ناخود آگاه او ارتباط برقرار کند. موشن گرافیک امکانات زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهد تا بتوانید احساس مد نظرتان را به مخاطب منتقل کنید. موسیقی تأثیرگذار، صدای تاثیر گذار گوینده و جلوه های تصویری با هم می‌توانند به شما یاری دهند تا پیام موثر تری انتقال بدهید.

انتقال سریع اطلاعات

ارتباط visual بسیار مؤثر است زیرا این نوع ارتباط را مغز سریعتر و ساده تر پردازش میکند. در حقیقت پردازش اطلاعات بصری تقریباً بلافاصله (حدود ۱۳m.s) اتفاق می‌افتد. به همین دلیل پردازش چیزهایی که “می‌بینیم” برای ما ساده تر است. نمونه موشن گرافیک کمک می‌کند تا اطلاعات پیچیده تربه بخش‌های ساده‌تر شکسته شده و پیام مطلوب به‌سادگی و وضوح منتقل شود. از این ویژگی می‌توان در تولید ویدیوهای آموزشی، نمایش فعالیتهای ترتیبی پشت سر هم و نمایش پروسه های پیچیده و مفاهیم انتزاعی استفاده کرد.

راحتی کاربر در دریافت پیام

کاربران شبکه های مجازی و صفحات وب، سایتهای زیادی را به تماشای ویدئو اختصاص می‌دهند. با وجود ویدئو لازم نیست مخاطبان، انرژی زیادی را صرف خواندن متن و جستجو و استخراج اطلاعات نمایند. کافی است روی دکمه پخش کلیک کنند و اطلاعات موردنظرشان را به آسانی دریافت کنند.

ارائه اطلاعات بسیار در مدت زمان کم

طول اغلب تیزرهای موشن گرافیک بین ۳۰ ثانیه تا ۳ دقیقه است. هنگامی‌که الزامی است یک تأثیر فوری بر مخاطب داشته باشید سفارش نمونه موشن گرافیک به‌شدت مفیدو موثر است. تحقیقات نشان داده که به‌خصوص در شبکه‌های اجتماعی، حتی تماشای یک ویدئو ۱۰ ثانیه‌ای از یک برند می‌تواند به افزایش آگاهی مخاطبان از آن برند کمک کند. موشن گرافیک می‌تواند پیام یک مقاله ۱۵۰۰ کلمه‌ای را در یک دقیقه منتقل کند و یک فرآیند پیچیده را در ۳۰ ثانیه توضیح دهد.

در آخر باید به این مطلب مهم اشاره کرد که موشن گرافیک تنها محدود به حرکت دادن متن و عناصر بصری نیست ،بلکه آمیزه‌ای از هنر، تخصص و خلاقیت است. موشن گرافیک اختصاصی برای دستیابی به ابزاری مدرن و قدرتمند است که به‌خوبی می‌تواند ما را به سلایق و احساسات مخاطبینمون پیوند دهد.

نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک:

Adobe After Effects

Apple Quartz Composer

Autodesk Combustion

Various VJ Programs

Max/MSP

Smith Micro Software Anime Studio

Adobe Flash

پلاگین های افترافکت مورد استفاده برای ساخت موشن گرافیک اختصاصی:

Red Giant Software

Magic Bullet

برنامه های تری دی که به کمک آنها میتوان موشن گرافیک ساخت:

NewTek Lightwave

The Blender Foundation Blender software

e-on Vue Infinite

Maxon Cinema 4D

Softimage XSI

Autodesk 3d studio max

Autodesk Maya

تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک

انیمیشن دارای جنبه داستانی قوی است و غالبا محتوای خود را از طریق داستان به بیننده منتقل می کند اما نمونه موشن گرافیک بیشتر با تکیه بر تصویر و عناصر بصری از جمله فرم، رنگ، بافت و ترکیب بندی و حرکت ، محتوای خود را ارائه می دهد. اگرچه استفاده از عناصر بصری، موسیقی، صدا و حرکت ، وجه مشترک انیمیشن و موشن گرافیک هستند اما خصوصیت روایت داستانی معمولا در انیمیشن غالب است.

نمونه موشن گرافیک غالبا تصویر محور بوده اما انیمیشن بیشتر شخصیت محور است.

انیمیشن معمولا به جنبه های خاص و عمیقتر داستانی، روانی، احساسی و فلسفی شخصیت ها و پرسوناژ ها می پردازد اما موشن گرافیک بیشتر به جنبه های سمبولیک، نشانه شناسی ، شرح رویداد و فرایندها می پردازد. از این رو کاربرد موشن گرافیک بیشتر در  صنعت تبلیغات و برندینگ بوده و انیمیشن بیشتردر صنعت سرگرمی و سینماکاربرد دارد.

غالب ارائه انیمیشن بیشتر به سینمای داستانی نزدیک است. غالب هایی چون سریال تلویزیونی، فیلم سینمایی، انیمیشن های کوتاه داستانی و … اما غالب ارائه موشن گرافیک اختصاصی بیشتر به تیزرهای تبلیغاتی، تیتراژ و عنوان بندی، کلیپ های آموزشی و… نزدیک است.

انیمیشنها بیشتربا تکنیک تدوین تداومی تدوین می شوند که برای روایت داستانی مناسب تر است. اما آثار نمونه موشن گرافیک بیشتر با تکنیک غیر تداومی و غیر خطی که فاقد تداوم زمانی و مکانی رویدادهاست و بیشتر به ارائه محتوا تکیه می کند تا روایتی دارای توالی رویداد ها.

موشن گرافیک خاص کجاها استفاده می شود ؟

موشن گرافیک اختصاصی امروزه برای اکثر رسانه ها دیده انجام میشود از جمله در :

تلویزیون
فیلم ها و سینما
تبلیغات
وب سایت ها
شبکه های اجتماعی و …

برای سفارش موشن گرافیک با شماره تلفنهای مندرج در سایت شرکت تبلیغاتی توتکا تماس در صفحه تماس با ما حاصل فرمایید و قبل از سفارش موشن گرافیک از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید.

کمپین تبلیغاتی تابستانه

کمپین تبلیغاتی رایتل با محوریت ساخت تیزر انیمیشنی، به ترسیم فضایی داستانی که ترکیبی از فضاهای سه‌بعدی و واقع‌نما است، پرداخته و امکان معرفی برند رایتل و خدمات آن را به طیف وسیعی از جامعه هدف فراهم کرده است.

 

.

توضیح پروژه کمپین‌های تبلیغاتی رایتل

شرکت سفارش‌دهنده این پروژه تبلیغاتی شرکت رایتل، ارائه‌دهنده خدمات نسل سوم و چهارم و صاحب وسیع‌ترین پوشش شبکه نسل سوم، است. سبک به کار گرفته شده در این کمپین به صورت ترکیب المان‌های سه‌بعدی و واقع‌گرا یا رئال است. تیزر انیمیشن این کمپین تبلیغاتی موفق توسط گروه تیزر و انیمیشن توتکا به انجام رسیده است.

کمپین تبلیغاتی

نکات راه‌اندازی کمپین‌های تبلیغاتی عالی

کمپین تبلیغاتی چیست؟

کمپین تبلیغاتی (advertising campaign) به صورت برنامه‌ریزی‌شده به معرفی و تبلیغ یک برند می‌پردازد. طراحی کمپین‌های تبلیغاتی نیازمند بررسی‌های آماری و داشتن درک صحیحی از جامعه هدف است. این تبلیغات با تمرکز بر رسانه‌ها و ابزار‌های پرمخاطب انجام می‌شود. در زمینه تبلیغات هم اکنون رسانه‌هایی مانند تلویزیون، سایت آپارات و شبکه اجتماعی اینستاگرام در اختیار ما هستند که با بررسی دقیق و سرمایه‌گذاری صحیح می‌توان نهایت استفاده را جهت تبلیغات از این فضا‌های پرمخاطب برد.

آنالیز شبکه‌های اجتماعی جهت اجرای کمپین‌های تبلیغاتی

انواع کمپین تبلیغاتی و موارد کاربرد

کمپین‌های تبلیغاتی بنا به هدفی که در نظر گرفته است می‌تواند در قالب کمپین‌های تبلیغاتی اطلاع رسانی در مورد برند، کمپین‌های مربوط به تغییر نام تجاری، کمپین‌های تبلیغاتی با هدف جذب مخاطب از طریق موتور‌های جست و جو، کمپین‌هایی که از طریق شبکه‌های اجتماعی هدایت می‌شوند و کمپین‌های ایمیلی ظاهر شوند.

همچنین هدف قرار دادن فروش یک محصول و روابط عمومی، کمپین سئو، تبلیغات شریکی، اینفلوئنسر مارکتینگ و تبلیغات ویدیویی از دیگر شیوه‌های رایج ایجاد کمپین تبلیغاتی هستند. کمپین‌های تبلیغاتی متکی به ویدیو از جمله قوی‌ترین شیوه‌های جلب مخاطب جهت فروش محصول یا معرفی برند در نظر گرفته می‌شوند که می‌توان به کمک شبکه‌هایی مانند یوتیوب و اینستاگرام به بازده بالایی در این زمینه دست یافت.

کمپین تبلیغاتی

استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای راه‌اندازی کمپین‌های تبلیغاتی

چگونه می‌توان یک کمپین تبلیغاتی موفق را طراحی کرد؟

این موضوع وابسته به درک طراح از مفاهیمی مانند طراحی استراتژی، انتخاب کانال‌های مناسب و KPI است. همچنین شما در ابتدا لازم است تا در مورد بودجه و اهداف کمپین خود به تصمیم‌گیری نهایی رسیده باشید. مخاطبین هدف کمپین نیز از مواردی هستند که توسط طراحان کمپین آنالیز شده و می‌توان از طریق انتخاب کانال‌های مناسب به طیف‌های متفاوتی از مخاطبین مد نظر دست پیدا کرد.

فلسفه ایجاد کمپین‌های تبلیغاتی

مهم‌ترین هدف ایجاد کمپین‌های تبلیغاتی ایجاد یک رقابت حرفه‌ای جهت معرفی و ترند کردن یک موضوع است که برای شرکت در یک برهه زمانی خاص، از اهمیت بالایی برخوردار هستند. این کار می‌تواند در ادامه هزینه صرف شده برای کمپین را به صورت چند برابر برای شرکت سفارش دهنده بازگردانده و درآمد پرسنل شرکت را به شکل چشم‌گیری افزایش دهد.

همچنین کمپین و تبلیغات هدف‌دار به شما کمک می‌کند تا به سطح بالاتری از سرشناسی در میان اقشار مختلف جامعه دست پیدا کرده و در هر بار راه اندازی کمپین، به اطلاعات ارزشمندی در مورد مشتریان خود و افرادی که پتانسیل تبدیل شدن به مشتریان آینده شما را دارند دست پیدا کنید.

 

نقش آژانس‌های تبلیغاتی در طراحی کمپین‌های تبلیغاتی

صرفاً ساخت یک تیزر نمی‌تواند سبب ایجاد کمپین‌های تبلیغاتی و تأثیر گسترده آن‌ها شود. تبلیغات، هنر در زمان و مکان مناسب بودن است و این موضوع به واسطه آنالیز دقیق بازار و جامعه هدف صورت می‌گیرد. ظرافت‌های تبلیغاتی، در طول زمان و به کمک بررسی لحظه به لحظه تحولات شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های پرمخاطب صورت می‌گیرد.

اما آژانس‌های تبلیغاتی با ضمانت‌ها و شرایط تعیین شده با شما وارد قرارداد می‌شوند و تمام مسئولیت‌های ایجاد کمپین‌های تبلیغاتی را بر عهده می‌گیرند. آن‌ها همچنین در قبال ایده‌پردازی و کیفیت محتوای تولیدی پاسخگو بوده و این مسئولیت را از دوش شما خواهند برداشت.

کوتاه کردن راه پیشرفت برند به کمک آژانس‌های تبلیغاتی

چگونه کمپین تبلیغاتی عالی ایجاد کنیم؟

هدف کمپین باید روشن باشد. از ویژگی‌های کمپین تبلیغاتی خوب همیشه این نیست که فروش یک کالا یا خدمات افزایش پیدا کند. این موضوع می‌تواند با هدف آشنا ساختن طیف جدید و خاصی از جامعه یا معرفی برخی کالا‌ها و خدمات جدید یک برند سرشناس صورت بگیرد.

زمانی که قصد ارائه یک خدمت یا محصول جدید را داشته باشید، بسیار مهم خواهد بود که این محصول یا خدمت نوپا چگونه به بازار وارد شود و اگر این حضور، بی سر و صدا و بدون جلب احساسات مشتریان صورت بگیرد، در ادامه ممکن است با شکست روبه‌رو شود.

ویژگی‌های بهترین پیام تبلیغاتی کدام است؟

بسیاری از افراد علاقه دارند تا تبلیغات، سبب درگیر شدن ذهن و ایجاد یک معما در ذهن مخاطب شود که این موضوع در حالت افراطی می‌تواند به اصل تبلیغ آسیب زده و باعث تأثیر منفی آن شود. تبلیغات لازم است تا در عین ساده بودن به شکل خلاقانه‌ای طراحی شود. همچنین تکرار زیاد پیغام‌های مختلف در کمپین‌های تبلیغاتی به جای نشان دادن تجربه و مزیت‌های برند، می‌تواند سبب عدم توجه مخاطب به اصل پیغام شود.

کلیات کمپین موفق

ایجاد کمپین موفق یک کار گروهی و وابسته به انجام آنالیز‌های دوره‌ای و مرتب در مورد شبکه‌های اجتماعی و جوامع هدف است. آژانس‌های تبلیغاتی تعهدات لازم در مورد ایجاد یک کمپین با حفظ اصول حرفه‌ای را برای شما تضمین می‌کنند.

ویژگی‌های کمپین تبلیغاتی روابط عمومی

این نوع از کمپین با هدف معرفی یک کالای خاص طراحی شده و می‌تواند جهت ترند کردن یک رویداد نیز طراحی شود. ابزار‌های کاربردی برای انتشار چنین تبلیغاتی عمدتا تلویزیون و شبکه‌های اجتماعی پرمخاطب است. نقطه عطف کمپین‌های روابط عمومی استفاده از پرمخاطب ترین ابزار‌ها و طراحی یک تبلیغ برای رنج سنی و سلیقه‌ای بسیار متفاوت است.

نتیجه‌گیری

در این مطلب به طور خلاصه با کمپین تبلیغاتی تابستانه رایتل و بهره بردن از روش‌های تبلیغاتی به روز و کارآمد در ایجاد تبلیغات رسانه‌ای و تأثیرگذار آشنا شدیم. تبلیغات یک روش اجتناب‌ناپذیر در گسترش محبوبیت و موفقیت برند‌های تبلیغاتی است که لازم است با دانش روز و توجه به عادات اجتماعی صورت بگیرد. در این زمینه استفاده از تجربه و دانش متخصصین این حوزه می‌تواند شما را سریع‌تر به نتیجه دلخواه رسانده و در ایجاد یک برنامه تبلیغاتی موثر به شما کمک کند.

کمپین تبلیغاتی (advertising campaign) چیست؟

هر کمپین تبلیغاتی یک استراتژی طراحی شده خاص است که در رسانه‌ها و ابزارهای تبلیغاتی مختلف انجام می‌شود و اهداف خاصی را دنبال می‌کند. متریال بسیاری در مدیای محتلف مانند تلویزیون ، آپارات و اینستاگرام  برای یک کمپین تبلیغاتی مانند انواع موشن گرافیک دو بعدی و سه بعدی و تیزر های رئال انواع طرح های گرافیکی مفهومی و غیره …تولید میشود. اهداف هر کمپین تبلیغاتی می‌تواند شامل افزایش آگاهی از برند، افزایش فروش و ارتباط با یک بازار خاص باشد. همه اینها از طریق تبلیغات انجام می‌شود.

بسیاری از کارآفرینان فکر می‌کنند که انجام یک کمپین تبلیغاتی به سادگی ایجاد یک تبلیغ است، اما آنها در اشتباهند. برای اینکه تبلیغات به بهترین نتایج ختم شود، بسیار مهم است که از ابتدا به درستی ساماندهی شوند.

اگر به راه‌ا‌ندازی یک کمپین که برای کسب و کار شما طراحی شده است فکر می‌کنید، توصیه می‌کنیم با یک متخصص تبلیغات در این‌باره مشورت کنید. به طور خاص آژانس های تبلیغات آنلاین در زمینه طراحی کمپین های تبلیغاتی و بازاریابی دیجیتال فعالیت می‌کنند. همکاری با یک گروه تبلیغاتی، بهترین شرایط و ابزارها را برای شما فراهم می‌کند و با توجه به تجارت موفقی که این شرکت‌ها دارند به شما کمک می‌کنند تا به نتایج دلخواه خود دست یابید.

شروع همکاری با یک گروه تبلیغاتی برای ایجاد کمپین های تبلیغاتی شما را قادر می‌کند تا هم هزینه های تبلیغات را کاهش دهید و هم معیارهای مربوط به فعالیت‌های تبلیغاتی را بهبود دهید.

نکات کلیدی برای ایجاد کمپین تبلیغاتی عالی

۱) اهداف کمپین. با وجود اینکه معمولا هدف از تبلیغات مربوط به فروش است، اما حقیقت این است که اهداف تبلیغاتی بسیار دیگری برای تمرکز بر آنها وجود دارد. رایج‌ترین این اهداف دستیابی به مشتریان جدید، تبلیغ محصولات فعلی و معرفی محصولات جدید است. همچنین شما می‌توانید یک کمپین تبلیغاتی ایجاد کنید تا آگاهی از برند را بهبود ببخشید و یا یک برند خاص را با احساسات و هیجانات خاص مرتبط کنید. هدف شما هرچه که باشد، باید پیش از اقدام آن را مشخص کنید.

۲) بازار هدف. قسمتی از موفقیت کمپین در این گام از استراتژی شما سنجیده می‌شود. اگر شما بازار یا مخاطب هدف خود را به خوبی شناسایی کرده باشید، رسیدن به اهدافتان بسیار عملی می‌شود.

مشخص کردن جزئیاتی که در ادامه می‌آیند برای کسانی که شما تلاش می‌کنید به آنها دسترسی داشته باشید در استراتژی کمپین تبلیغاتی شما ضروری خواهد بود: سن، جنسیت، طبقه اجتماعی، وضعیت تاهل، سطح تحصیلات، علایق، عادات و سرگرمی‌ها می‌تواند در شناسایی مخاطبین هدف شما مفید است.

۳) تقسیم مخاطبان. وقتی به طور واضح مخاطبین هدف خود را شناسایی کردید، باید آنها را تقسیم کنید، آنها را بر اساس محصولات و یا خدماتی که می‌خواهید بفروشید به گروه‌های مختلف تقسیم کنید. شما باید خود را در جایگاه مشتریان بالقوه خود فرض کنید و به سوالاتی که باعث جلب توجه آنها می‌شود پاسخ دهید. آیا چیزی که شما ارائه می‌دهید برای آنها مفید است؟ آیا آنها توان مالی برای خرید محصول یا خدمات شما با قیمت تعیین شده را دارند؟

۴) ابزارهای تبلیغاتی. ابزارهای مفید بسیاری در اختیار دارید که به شما کمک می‌کند، پیام کمپین را به بخش مخاطبان هدف برسانید. در این مرحله لازم است که ابزارهای رایج مورد استفاده در تبلیغات و انواع مختلف تبلیغات را شناسایی کنیم.

  • تبلیغات در رسانه‌های اجتماعی. همانطور که از نامش می‌توان حدس زد، تبلیغات در رسانه‌های اجتماعی به شما اجازه می‌دهد که آگهی‌های خود را در شبکه‌های اجتماعی که مخاطبان هدف شما در آن قراردارند، ایجاد کنید. این به معنای باز کردن خط ارتباطی جدیدی است که اجازه دسترسی آسان به مخاطبان خود را می‌دهد. استفاده از شبکه های اجتماعی و فرمت‌های تبلیغاتی مختلف، با استراتژی‌های شخصی می‌تواند میزان موفقیت کمپین تبلیغاتی شما را افزایش دهد. تبلیغات اینستاگرام، تبلیغات توییتر و تبلیغات فیسبوک از جمله مهمترین شبکه های اجتماعی هستند که می‌توانید در آنها تبلیغ کنید.
  • ایمیل مارکتینگ. بازاریابی ایمیلی یا ایمیل مارکتینگ ابزار دیگری برای تبلیغات است که می‌تواند کمپین مورد علاقه شما باشد. از ایمیل مارکتینگ می‌توانید برای کسب لیدهای جدید استفاده کنید. (که می‌تواند به مشتریان بالقوه ختم شود) ایمیل مارکتینگ همچنین به افزایش وفاداری مشتریان کمک می‌کند که می‌تواند نتایج باور نکردنی را به همراه داشته باشد. آیا می‌دانید بدست آوردن یک مشتری جدید ۷ برابر گرانتر از حفظ خریداران فعال قبلی است؟
  • بازاریابی محتوایی. مطمئنا این نوع کمپین در حوزه کمپین‌های تبلیغاتی، آشنا به نظر می‌رسد. با این حال مفهوم بازاریابی محتوا بسیار مبهم است. برای اجتناب از این ابهام، می‌خواهیم تعریف خوبی از بازاریابی محتوا را بیان کنیم:
    بازاریابی محتوا روشی استراتژیک برای بازاریابی است که بر ایجاد و توزیع محتوای با ارزش و نیز محتوای مرتبط و سازگار تمرکز کرده تا مخاطبان مشخصی را جذب و حفظ و درنهایت تبدیل به مشتریان سودآور کند. بنابراین هر چیزی می‌تواند با ایجاد یک وبلاگ آغاز شود اما چنین محتوایی نمی‌تواند به صورت انحصاری تبلیغاتی باشد، شما باید آن را ارزشمند کنید. به علاوه به خاطر داشته باشید که در انجام یک بازاریابی محتوایی چهار مرحله وجود دارد: تولید ترافیک، تولید لید، پرورش لید و تولید مشتری. برای آشنایی بیشتر با این ابزار تبلیغاتی ارزشمند، دوره آموزش بازاریابی محتوا را مطالعه کنید.
  • SEO و SEM: اگرچه SEO و SEM با هم متفاوت هستند اما اغلب با هم اشتباه گرفته می‌شوند. SEO بهینه‌سازی محتوای وبسایت یا وبلاگ شما برای  موتورهای جستجو است تا بتوانند آن را به خوبی در جستجوهای ارگانیک (بدون پرداخت هزینه) خود قرار بدهند. SEM بیشتر مربوط به تبلیغات کلیکی در موتورهای جستجو می‌شود. تبلیغات گوگل مهمترین نوع SEM است که مخاطبان علاقه‌مندی که در گوگل به دنبال محصولات/خدمات ما هستند را هدف قرار می‌دهد. برای شروع کمپین های تبلیغات در گوگل می‌توانید با کارشناسان متخصص توتکا تماس بگیرید.

۵) ارتباطات. پیامی که از طریق کمپین تبلیغاتی ارسال می‌شود، بسیار مهم است. با وجود تفاوت شرکت‌ها و استراتژی‌های تبلیغاتی، متن و پیام آگهی همیشه باید به خوبی سازمان‌یافته، واضح، مختصر، روان و منسجم باشد. این کار به نظر ساده می‌رسد، اما اگر به این حقیقت توجه کنید که پیام باید مختصر باشد (و برای مخاطبان اذیت کننده نباشد) در این صورت بهتر است از کارشناسان تبلیغات باتجریه کمک بگیرید.

۶) طراحی. همانطور که پیام مهم است، طراحی نیز مهم است. طراحی ریسپانسیو و استفاده از آخرین ترندهای طراحی وب و بازاریابی آنلاین، مانند متریال دیزاین می‌تواند سایت و کمپین تبلیغاتی شما را برای مخاطبان‌تان جذاب نماید؛ تا انتخاب اول آنها باشید.

۷) معیارها و KPIها. سنجش در بسیاری از زمینه‌ها مهم است اما در دنیای تبلیغات حیاتی است. اگر نتایج را نسنجیم، نه می‌توانیم بفهمیم که چه چیزی کارآمد است و نه میدانیم چه چیزی باید بهبود یابد. بنابراین در یک کمپین تبلیغاتی معیارها باید بخش جدایی‌ناپذیر فرآیند باشند، تنها با داده‌هایی که کسب می‌کنیم می‌توانیم همه چیز را بدانیم و بر اساس آن عمل کنیم.

کمپین تبلیغاتی

ارسال پیام تبلیغات به مخاطب

شاید یکی از مهمترین بخش های یک کمپین تبلیغاتی که متاسفانه در کشور ما بسیار به آن پرداخته شده، همین بخش پیام، محتوا یا به قول متجددین content باشد. این که اساسا ما بر مبنای اهداف کمپین تبلیغاتی و برآورده شدن آنها قرار است چه پیامی به مخاطب بدهیم؟ و به بیان دیگر او قرار است از تبلیغ چه چیزی دستگیرش شود. یک نکته بسیار مهم در تهیه و ارسال پیام این است که پیام باید ساده  باشد. ما تبلیغاتچی ها همواره سعی می کنیم تا با ساخت پیام های خلاقانه بیننده رااا درگیر تبلیغ کنیم. این خیلی هم خوب است اما گاهی افراط در خلاقیت و نوگرایی باعث سردرگمی مخاطب و یا گم شدن اصل پیام می شود. بنابراین باز هم تاکید میکنم که پیام تبلیغ باید ساده باشد تا مخاطب تبلیغات بخوبی آن را متوجه شود و البته در ذهن بسپارد.

نکته مهم دیگری که در طراحی پیام تبلیغاتی باید مدنظر باشد آن است که از ارسال پیام های متعدد ( شما بخوانید مزیت های زیاد برای یک تبلیغ ) در یک کمپیننن خودداری شود. گاهی می بینیم که شرکت ها فکر می کنند که در یک تبلیغ اگر چند مزیت را اشاره کنند بهتر است و پولشان با دادن یک پیام حیف نمی شود، غافل از اینکه ارسال پیام های متعدد در یک برنامه تبلیغاتی نه تنها باعث هدر رفتن بودجه تبلیغات می شود بلکه در نهایت، مشتریان هیچیک از پیام های شما را به خاطر نمی سپارند!

نمونه موشن گرافیک

نمونه موشن گرافیک

نمونه موشن گرافیک دو بعدی سامانه مشارکت در فروش شرکت می مارکت

 

.

کاری از گروه تیزر و انیمیشن توتکا

موشن گرافیک چیست ؟

نمونه موشن گرافیک گونه ای از تیزر سازی است . برای تولید نمونه موشن گرافیک از گرافیک متحرک استفاده می شود.در محصولات،  هنر فیلم سازی و گرافیک با یکدیگر ادغام شده و از قابلیت های هر دو جهت تولید محتوا وانتقال پیام استفاده می شود.
. خروجی نهایی یک فایل ویدئویی است که ایده ای را به‌صورت ترکیب صدا و المانهای تصویری نظیر عناصر و شخصیت‌های کارتونی، تایپوگرافی، اینفوگرافیک ویدیو و تصاویرانیمیشنی نمایش می‌دهد. داستان‌سرایی یا همان بخش استوری بورد،  بخش مهمی از نمونه موشن گرافیک را تشکیل می‌دهد. اگر این ویژگی‌ها با تناسب در کنار هم بکار برده شوند خروجی قدرتمندی به دست می‌آید که به‌خوبی می‌تواند در خدمت اهداف مارکتینگ محصول یا خدمت قرار گیرد.

سفارش نمونه موشن گرافیک چگونه به برندسازی کمک می‌کند؟

 استراتژی بازاریابی محتوایی می‌تواند شامل شکل‌های مختلف محتوا از قبیل ویدیو ، متن، اینفوگرافیک، E-book و… باشد. بااین‌حال شکی نیست که هر روز مخاطبین بیش‌تری به تماشای ویدئو متمایل میشوند زیرا ویدئو یکی از جداب ترین و موثرترین ابزارها برای انتقال اطلاعات است. ویژگی‌های منحصربه‌فرد موشن گرافیک، آن را به ابزاری مناسب جهت انتقال پیام تبلیغاتی شرکتها و موسسات به مخاطبان تبدیل می‌نماید.

مهم ترین فواید سفارش ساخت موشن گرافیک چیست ؟

تحریک احساس مخاطب

یک نمونه موشن گرافیک با کیفیت ، نه‌تنها توجه مخاطب را جذب می‌کند ، بلکه می‌تواند با احساسات فرد و ناخود آگاه او ارتباط برقرار کند. موشن گرافیک امکانات زیادی را در اختیار شما قرار می‌دهد تا بتوانید احساس مد نظرتان را به مخاطب منتقل کنید. موسیقی تأثیرگذار، صدای تاثیر گذار گوینده و جلوه های تصویری با هم می‌توانند به شما یاری دهند تا پیام موثر تری انتقال بدهید.

انتقال سریع اطلاعات

ارتباط visual بسیار مؤثر است زیرا این نوع ارتباط را مغز سریعتر و ساده تر پردازش میکند. در حقیقت پردازش اطلاعات بصری تقریباً بلافاصله (حدود ۱۳m.s) اتفاق می‌افتد. به همین دلیل پردازش چیزهایی که “می‌بینیم” برای ما ساده تر است. نمونه موشن گرافیک کمک می‌کند تا اطلاعات پیچیده تربه بخش‌های ساده‌تر شکسته شده و پیام مطلوب به‌سادگی و وضوح منتقل شود. از این ویژگی می‌توان در تولید ویدیوهای آموزشی، نمایش فعالیتهای ترتیبی پشت سر هم و نمایش پروسه های پیچیده و مفاهیم انتزاعی استفاده کرد.

راحتی کاربر در دریافت پیام

کاربران شبکه های مجازی و صفحات وب، سایتهای زیادی را به تماشای ویدئو اختصاص می‌دهند. با وجود ویدئو لازم نیست مخاطبان، انرژی زیادی را صرف خواندن متن و جستجو و استخراج اطلاعات نمایند. کافی است روی دکمه پخش کلیک کنند و اطلاعات موردنظرشان را به آسانی دریافت کنند.

ارائه اطلاعات بسیار در مدت زمان کم

طول اغلب تیزرهای موشن گرافیک بین ۳۰ ثانیه تا ۳ دقیقه است. هنگامی‌که الزامی است یک تأثیر فوری بر مخاطب داشته باشید سفارش نمونه موشن گرافیک به‌شدت مفیدو موثر است. تحقیقات نشان داده که به‌خصوص در شبکه‌های اجتماعی، حتی تماشای یک ویدئو ۱۰ ثانیه‌ای از یک برند می‌تواند به افزایش آگاهی مخاطبان از آن برند کمک کند. موشن گرافیک می‌تواند پیام یک مقاله ۱۵۰۰ کلمه‌ای را در یک دقیقه منتقل کند و یک فرآیند پیچیده را در ۳۰ ثانیه توضیح دهد.

در آخر باید به این مطلب مهم اشاره کرد که موشن گرافیک تنها محدود به حرکت دادن متن و عناصر بصری نیست ،بلکه آمیزه‌ای از هنر، تخصص و خلاقیت است. سفارش موشن گرافیک برای دستیابی به ابزاری مدرن و قدرتمند است که به‌خوبی می‌تواند ما را به سلایق و احساسات مخاطبینمون پیوند دهد.

نرم افزارهای ساخت موشن گرافیک:

Adobe After Effects

Apple Quartz Composer

Autodesk Combustion

Various VJ Programs

Max/MSP

Smith Micro Software Anime Studio

Adobe Flash

پلاگین های افترافکت مورد استفاده برای ساخت موشن گرافیک:

Red Giant Software

Magic Bullet

برنامه های تری دی که به کمک آنها میتوان موشن گرافیک ساخت:

NewTek Lightwave

The Blender Foundation Blender software

e-on Vue Infinite

Maxon Cinema 4D

Softimage XSI

Autodesk 3d studio max

Autodesk Maya

تفاوت انیمیشن و موشن گرافیک

انیمیشن دارای جنبه داستانی قوی است و غالبا محتوای خود را از طریق داستان به بیننده منتقل می کند اما نمونه موشن گرافیک بیشتر با تکیه بر تصویر و عناصر بصری از جمله فرم، رنگ، بافت و ترکیب بندی و حرکت ، محتوای خود را ارائه می دهد. اگرچه استفاده از عناصر بصری، موسیقی، صدا و حرکت ، وجه مشترک انیمیشن و موشن گرافیک هستند اما خصوصیت روایت داستانی معمولا در انیمیشن غالب است.

نمونه موشن گرافیک غالبا تصویر محور بوده اما انیمیشن بیشتر شخصیت محور است.

انیمیشن معمولا به جنبه های خاص و عمیقتر داستانی، روانی، احساسی و فلسفی شخصیت ها و پرسوناژ ها می پردازد اما موشن گرافیک بیشتر به جنبه های سمبولیک، نشانه شناسی ، شرح رویداد و فرایندها می پردازد. از این رو کاربرد موشن گرافیک بیشتر در  صنعت تبلیغات و برندینگ بوده و انیمیشن بیشتردر صنعت سرگرمی و سینماکاربرد دارد.

غالب ارائه انیمیشن بیشتر به سینمای داستانی نزدیک است. غالب هایی چون سریال تلویزیونی، فیلم سینمایی، انیمیشن های کوتاه داستانی و … اما غالب ارائه موشن گرافیک بیشتر به تیزرهای تبلیغاتی، تیتراژ و عنوان بندی، کلیپ های آموزشی و… نزدیک است.

انیمیشنها بیشتربا تکنیک تدوین تداومی تدوین می شوند که برای روایت داستانی مناسب تر است. اما آثار نمونه موشن گرافیک بیشتر با تکنیک غیر تداومی و غیر خطی که فاقد تداوم زمانی و مکانی رویدادهاست و بیشتر به ارائه محتوا تکیه می کند تا روایتی دارای توالی رویداد ها.

موشن گرافیک کجاها استفاده می شود ؟

نمونه موشن گرافیک امروزه برای اکثر رسانه ها دیده انجام میشود از جمله در :

تلویزیون
فیلم ها و سینما
تبلیغات
وب سایت ها
شبکه های اجتماعی و …

برای سفارش موشن گرافیک با شماره تلفنهای مندرج در سایت شرکت تبلیغاتی توتکا تماس در صفحه تماس با ما حاصل فرمایید و قبل از سفارش موشن گرافیک از مشاوره رایگان ما بهره مند شوید.

وایرال ویدیو

وایرال ویدیو

 ساخت وایرال ویدیو در قالب  انیمیشن ( موشن گرافیک ) تبلیغاتی سریالی شرکت بزرگ برق تهران که در فضای مجازی مرتبط با مصرف کننده ها بصورت محدود در شبکه های اجتماعی نشر شد .

( نکته مهم : برای مشاهده ویدیو ها حتما باید فیلتر شکن شما خاموش باشد )

.

کاری از گروه تیزر و انیمیشن توتکا

وایرال ویدیو چیست ؟

ویدیوی وایرال چیست و چه خصوصیتهایی دارد ؟

کلمه وایرال ، viral به معنی ویروسی است و اما برای کسانی که عاشق تلگرام ، اینستاگرام ، و فبسبوک، واتس آپ و سایر شبکه های اجتماعی هستیم، به مطلب و به خصوص ویدئوهایی گفته می شود که به سرعت در همه گروه ها و بین کاربران منتشر میشود

وایرال ویدیو به سرعت توسط عده زیادی دیده می شود، و این ویژگی بسیار مناسب برای بازاریابی است، چه روشی بهتر از اینکه خود کاربران تبلیغ کننده شما باشند؟ پایه این روش همان تبلیغات دهان به دهان است که به خاطر راضی بودن یک مشتری به بقیه نیز معرفی می شود و دیگران رایگان شما را تبلیغ می کنند، چه روشی بهتر از این؟

وایرال ویدیو

بازاریابی ویروسی یا بازاریابی وایرال یکی از روش های بازاریابی شبکه های اجتماعی است که در صورت اجرای درست بسیار مفید است و یک شبه ره صد ساله طی کردن در بازاریابی است. اما هر مطلبی و با اصرار وایرال نمی شود، مطلب باید مفید یا جذاب و یا مهم باشد، و قابل اشتراک گذاری در جمع خانواده باشد، کیفیت محصول و یا خدماتی که معرفی می شود بالا باشد، اما هر ویدیویی که این ویژگی ها را داشته باشد وایرال نخواهد شد، و به یک ایده پرداز خلاقانه احتیاج است .

در پستهای بعدی نمونه های خلاقانه ای از وایرال ویدیو ارائه خواهد شد .

آیا میدانید چگونه یک وایرال ویدیو یا یک محتوای وایرال تولید کنید ؟

.  اگر بخواهید بدانید که چگونه یک وایرال ویدیو تولید کنید باید به این نکته توجه کنید که برای اینکار فرمول خاصی وجود ندارد؛ اما مواردی هست که شما می‌توانید با به کار بستن آن‌ها مطلبتان را بیشتر محبوب کنید.

وقتی پست‌هایتان وایرال شود، قطعاً موفقیت شما افزایش می‌یابد.

وایرال چیست
سعی کنید تکنیک‌های متفاوتی را به کار ببندید تا بفهمید چه روشی روی مطالب شما بیشترین اثر را برای وایرال شدن دارد:

محتوا را جامع و کامل کنید.

وایرال ویدیو ها متن های قوی دارند و برای همین مود توجه قرار میگیرتد .
محتوایی که سناریوی معمولی دارد از نگاه مخاطب معتبر نخواهد بود. وقتی مخاطب معتبر بودن محتوایی را حس نکند، تمایل کمتری برای انتشار مطالب آن خواهد داشت. دو تا سه بار محتوا را ویرایش کنید. هم‌چنین از شخص دیگری بخواهید که محتوای شما را ببیند و ایرادات آن را به شما بگوید. از هر راهی بهره بگیرید تا خطاهایتان را به حداقل برسانید.

کلمات کلیدی استفاده کنید.

برای تولید وایرال ویدیو  باید کاری کنید تا مردم به‌راحتی آن‌ها را براحتی پیدا کنند.
چند کلمه اصلی و عبارت ترکیبی را جزو کلمات کلیدی یا هشتگ گذاری خود قرار دهید.در حوزه وب  کلمات کلیدی انتخابی شما باید از تیتر، خط اول و خط آخر مطلبتان انتخاب شود همچنین روی کلمات مرتبط با مفهوم متن نیز کار کنید و سعی کنید از انتخاب کلمه‌های رایج در موتورهای جستجوگر پرهیز کنید که این کار یک امتیاز منفی برای شما محسوب می‌شود.

مطالبتان را در شبکه‌های اجتماعی مطرح کنید.

یک شبکه اجتماعی جایی است که هر چیزی در آن امکان وایرال شدن دارد.
وقتی پست جدیدی می‌گذارید مطمئن باشید که مخاطبانی جذب آن خواهند شد. وبلاگتان را با سؤالی در رابطه با مطلبتان آغاز کنید تا مخاطبان متوجه مفهوم آن شوند. این کار باعث می‌شود تا مردم مطلبتان را بخوانند و در بخش نظرات جواب سؤال شما را بدهند.

اشتراک‌گذاری در فضای وب و دیجیتال

با صاحبان وبلاگ‌ها یا پیج ها و گروه های دیگر که مرتبط با حیطه‌ی کاری شما هستند صحبت کنید و به آن‌ها پیشنهاد دهید که اگر مطالب شما را لینک کنند شما هم مطالب مرتبط با محتوای خود را از سایت یا پیج آن‌ها لینک خواهید کرد.
این کار هم موجب می‌شود که مطلبتان در دید تعداد بیشتری از مردم قرار بگیرد و هم شما را به لینک محتواهای دیگر متصل می‌کند که بسیار مفید خواهد بود.

استفاده از المانهای تصویری و گرافیکی خاص

یک وایرال ویدیو ی خوب بعضا المانهای تصویری یا گرافیکی خاص دارد.
شما می‌توانید المانهای تصویری را متناسب با کلمات کلیدی انتخاب کنید. از کلمه‌های کلیدی موردعلاقه مخاطب بهره بگیرید و آن‌ها را در عکس‌هایتان قرار دهید. المانهای تصویری می‌توانند تا حدودی هدف مطلبتان را بازگو کنند.

لینک بازگشت به وب‌سایت یا لندینگ پیج ( landing page )

هنگام پست کردن یک مطلب مطمئن شوید که حداقل ۲ لینک بازگشت به سایت وجود دارد.
بهترین کار این است که از کلمات کلیدی مرتبط با مطلبتان استفاده کنید. کلماتی که مردم تمایل دارند مطالب بیشتری در رابطه با آن در سایتتان پیدا کنند.

نمونه اینفوگرافیک

نمونه اینفوگرافیک

نمونه اینفوگرافیک دو بعدی ترکیبی برای شرکت جی ال ویز

  • سبک : فلت (flat) ترکیبی
  • سفارش دهنده : شرکت GLWIZ

 

.

کاری از گروه تیزر و انیمیشن توتکا

اینفوگرافیک چیست؟

احتمالاً این جمله را بارها شنیده‌اید که «ارزش یک تصویر بیش از هزار کلمه است». اساساً این جمله بیانگر ارزش و کارایی ارتباط تصویری (visual communication) است. حقیقت آن است که بیشترین دریافت ما از محیط پیرامونمان به‎وسیله قوه بینایی صورت می‌گیرد و مغز ما علاقه زیادی به تجزیه‌وتحلیل اطلاعات به‌صورت تصویری دارد؛ بر همین اساس اگر اطلاع‌رسانی و انتقال پیام به کمک تصویر صورت پذیرد، اثرگذاری و مدت ماندگاری آن در ذهن مخاطب بیشتر خواهد بود. اینجاست که اینفوگرافیک‌ها به کمک ما می‌آیند.

اینفوگرافیک‌ها نمایشگران تصویری اطلاعات و داده‌ها هستند که
هدف آن‌ها ارائه سریع و ساده اطلاعات پیچیده است.

 اینفوگرافیک‌ها به کمک عناصر بصری نظیر عکس، نمودار، نقشه، دیاگرام در موشن گرافیک یا عکس ؛ سعی می‌کنند تا مجموعه‌ای از داده‌ها و اطلاعات پیچیده را به‌گونه‌ای به تصویر درآوردند که پیام به شیوه‌ای سریع و قابل‌فهم به مخاطب منتقل شود.

نمونه اینفوگرافیک

واژه‌شناسی

واژه اینفوگرافیک (infographic) کوتاه شده عبارت information graphic است که فرهنگستان زبان و ادب فارسی«اطلاع‌نگاشت» را برای معادل فارسی آن برگزیده است. البته ممکن است عباراتی چون گرافیک اطلاع‌رسان، داده نما، اینفوگرافی، اینفوگراف و … در سایر رسانه‌ها دیده شود.
دیداری‌سازی داده‌ها یا Data visualization از دیگر عباراتی است که اغلب در کنار اینفوگرافیک‌ها به‌کاربرده می‌شود. دیداری‌سازی داده‌ها در حقیقت به تصویر درآوردن داده‌ها و مقادیر اندازه‌گیری شده عددی با استفاده از نقشه‌ها، سلسله‌مراتب، شبکه‌ها سری‌های زمانی و انواع نمودارها است.

انواع اینفوگرافیک

اینفوگرافیک ها بر اساس شیوه پیاده سازی به چهار دسته اصلی طبقه بندی می‌شوند: ایستا (Static)، پویا (Dynamic)، تعاملی (Interactive) و فیزیکی (Physical).

اینفگرافیکها با توجه به شیوه های پیاده سازی به دسته های زیر تقسیم میشوند :

نمونه اینفوگرافیک

کاربردهای اینفوگرافیک

استفاده از اینفوگرافیک‌ها باعث می‌شود تا مخاطبان حجم قابل توجهی از داده‌ها و اطلاعات را که شکل نوشتاری آن ممکن است مقاله بلند بالایی را تشکیل دهد، به سادگی در قالب یک تصویر دریافت کند و آن را تا مدت‌ها در خاطر بسپارد. از اینفوگرافیک ها می‌توان در حوزه‌های گوناگونی بهره برد.
استفاده از اینفوگرافیک‌ها به عنوان ابزارهای رهگیری، رزومه یا سوابق افراد، گزارش‌ها و کاربرگ‌ها، خبر و اطلاع‌رسانی، تبلیغات، معرفی و ارائه، یادگیری و آموزش تنها بخشی از کاربردهای آن‌ها است.

مراحل تولید یک نمونه اینفوگرافیک

پس از این توضیحات اولیه لازم است بدانیم که برای تولید یک infographic جذاب در راستای استراتژی های محتوا یا Content Strategy، و در نتیجه رشد کسب و کار و رونق و توسعه دادن به فعالیت های بازاریابی، چه اقداماتی باید انجام داد. برای این امر شما نیاز به انجام چهار اقدام پایه ای دارید. البته هرکدام از این بخش ها دارای جزئیاتی هم هستند و مثلا تهیه گرافیک یک اینفوگرافیک که کار تخصصی یک گرافیست یا تصویرگر است، خود مراحل خاصی را می طلبد، ولی چهار بخش اصلی برای استفاده موثر از اینفوگرافیک برای موفقیت در استراتژی بازاریابی محتوا اینها هستند:

۱. انتخاب موضوع مناسب

۲. تحقیق و جمع آوری اطلاعات

۳. تهیه اینفوگرافیک( بصری سازی داده و اطلاعات)

۴. توزیع آن در کانال های موثر

اینفوگرافیک

مرحله اول: انتخاب موضوع اینفوگرافیک

مهمترین هدف ایجاد و توزیع اینفوگرافیک، ارائه بهتر محتوا و بالابردن ترافیک بازدیدکنندگان است. اما چگونه اینفوگرافیک تولید کنیم؟ برای انتخاب موضوع اینفوگرافیکی که با استقبال روبرو شود و برای شما مخاطب جذب کند، می توانید از یکی از ۳ روش زیر برای انتخاب موضوع استفاده کنید:

۱. موضوعی را انتخاب کنید که مردم (یا مخاطبان هدف شما) به آن علاقه مند هستند

توصیه می کنیم برای این کار جلسه طوفان فکری با همکارانتان برگزار کنید. اینفوگرافیک هایی با موضوعات خیلی تخصصی و جزئی شده در مورد یک بعد از یک مساله خاص ، شانس شما را برای ارتباط با مخاطب کاهش می دهند. مثلا تهیه یک اینفوگرافیک آموزشی با موضوع میزان استفاده از شیر پر چرب در ساعات اولیه صبح در مدارس ابتدایی، حتی اگر جذاب باشد، مخاطب زیادی نخواهد داشت.

۲. یک موضوع پیچیده را با کمک infographic ساده سازی کنید

برای تهیه یک اینفوگرافیک جذاب لازم نیست مطلب خیلی جدیدی را ارایه کنید. از آنجایی که اینفوگرافیک، حجم زیادی از اطلاعات را با تصویر به مخاطب عرضه می کند، می توانید از این خاصیت اینفوگرافیک کمک گرفته و یک مساله پیچیده یا حتی بغرنج را ساده کنید و به گونه ای به مخاطب عرضه کنید که به سادگی آن را درک کند. برای مثال می توانید یک فرآیند طولانی، یک مساله و راه حل آن، روش های اجرایی و … را با کمک اینفوگرافی، ساده سازی و عرضه کنید.

۳. از روندهای بازار و جامعه مخاطبتان infographic بسازید

ببینید عموم (یا مخاطبان هدف شما) در مورد چه مطلبی صحبت می کنند. چه پدیده هایی در حال رشد و فراگیر شدن در بازار هدف شماست؟

در مورد آنها تحقیق کنید و اینفوگرافیک بسازید. رسانه های اجتماعی بهترین ابزار برای فهمیدن روندهای بازار هدف شما و استخراج آنهاست.  برای مثال، روند ایجاد و افزایش استرس در کسب و کار می تواند موضوع یک اینفوگرافیک جالب باشد. در این حالت، لازم نیست راهکار ارائه کنید، فقط روندها را نمایش دهید.

مرحله دوم: برنامه ریزی و تحقیق

برای تهیه یک اینفوگرافیک با کیفیت، ابتدا باید اطلاعات مرتبط با موضوع را جمع آوری کنید. می توانید ازاطلاعات آماری مرتبط، عکس ها و چارت ها و نمودارهای مختلف استفاده کنید. نکته مهم این است که اگر اطلاعات را از جایی برداشت می کنید، حتما منبع آن را ذکر کنید. بر خلاف آنچه فکر می کنید، ذکر منبع در اطلاعات و محتوای شرکت شما می تواند نشان دهنده موثق و تحقیقی بودن اطلاعاتباشد ضمن اینکه امانت داری و صداقت خود را نیز نمایان می کنید.

اینفوگرافیک شما باید حاوی یک پیام باشد، پس آن را دقیق و درست ارائه کنید. بهتر است این پیام در عنوان به گونه ای زیرکانه ارائه شود. حتما از کلمات کلیدی در عنوان اینفوگرافی خود استفاده کنید.

مرحله سوم: ایجاد اینفوگرافیک

برای ایجاد infographic می توانید آن را به یک شرکت تخصصی در حوزه طراحی اینفوگرافیک برون سپاری کنید یا خودتان آن را طراحی کنید.

مرحله چهارم: اینفوگرافیک خود را پخش کنید

برای توزیع و رساندن محتوای اینفوگرافیک خود به مخاطب، بهتر است ابتدا آن را روی وبلاگ یا وب سایت خود بگذارید، سپس آن را رویرسانه های اجتماعی پست کنید. با این روش ترافیک را به سایت خود می برید. همچنین می توانید از روی آن یک ویدیو تهیه کنید و روی سایتهای به اشتراک گذاری ویدیو ارسال کنید.

Go to Top